ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ισπανία: άνδρας αγγίζει τα οπίσθια δημοσιογράφου στον δρόμο την ώρα που μεταδίδει live ειδήσεις

Το ακούσαμε κι αυτό. Τελικά συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ιζα Μπαλάδο, παρενόχληση, Ισπανία

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Την ώρα που η Ίσα Μπαλάδο, δημοσιογράφος μεταδίδει ζωντανά ειδήσεις για το ισπνανικό κανάλι Cuatro, ένας άνδρας περνάει από πίσω και την αγγίζει χωρίς τη θέλησή της. Η ίδια σαστίζει και προσπαθεί να συνεχίσει τη δουλειά της. Όμως, ο συνάδελφος της στο στούντιο τη διακόπτει και τη ρωτά αν πράγματι συνέβη αυτό που είδαν στο βίντεο, με την κοπέλα να το επιβεβαιώνει.

Ο δράστης παραμένει δίπλα της και όταν εκείνη τον ρωτάει γιατί δεν την αφήνει να κάνει τη δουλειά της εκείνος της απαντά ότι.... δεν την άγγιξε, όταν όλοι έχουν δει την πράξη του. Την χαϊδεύει στη μαλλιά προσπαθώντας να την... καθησυχάσει (!) και πάει να απομακρυνθεί.

Η δημοσιογράφος ακούγεται να ζητά συγγνώμη και ο παρουσιαστής στο πλατό την καθησυχάζει και δηλώνει: "Τον έχουμε βιντεοσκοπήσει (…) Δεν χρειάζεται να ζητάς εσύ συγγνώμη. Κάνεις την δουλειά σου, και έρχεται αυτός ο ηλίθιος και σε αγγίζει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα".

Το κανάλι κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για την τοποθεσία που βρισκόταν το τηλεοπτικό συνεργείο.

Ένας από τους γνωστότερους δημοσιογράφους του καναλιού, ο Ντιέγκο Λοσάδα, που είναι διάσημος στην Ισπανία είπε ότι "η επίθεση στην Ίσα ήταν επίθεση εναντίον όλων μας. Σε μια κοινωνία που θέλουμε να την κάνουμε καλύτερη, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτά, αυτή η αίσθηση ατιμωρησίας δεν μπορεί να υπάρχει πια".

Η μεταβατική υπουργός Ισότητας, Ιρένε Μοντέρο, έγραψε στην πλατφόρμα Χ: "Το μη συναινετικό άγγιγμα συνιστά σεξουαλική βία και λέμε: φτάνει πια η ατιμωρησία".

Το περιστατικό ακολουθεί εκείνο Λούις Ρουμπιάλες, του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που φίλησε παίκτρια της εθνικής ομάδας δημόσια παρά τη θέληση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αρνείτο να παραιτηθεί έως ότου τελικά η κοπέλα υπέβαλε μήνυση.

Κι αυτά για συμβάντα που έχουν καταγραφεί ξεκάθαρα στις κάμερες, όχι για όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.