ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ευγενία Δημητροπούλου: "Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωσα ότι είναι το παιδί μου"

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη και με παρανυφάκι την υπέροχη κόρη τους, την οποία απέκτησαν μέσω υιοθεσίας.

Η ηθοποιός, η οποία ήταν μια πανέμορφη νύφη μέσα στο ρομαντικό νυφικό της, μίλησε στο Happy Day για την ημέρα του γάμου και της βάφτισης της κόρης της που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε, αλλά και για το πώς βίωσε την υιοθεσία.

Ο γάμος, η βάφτιση και το ρύζι που άγχωσε την Εύα

"Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο και κάναμε τη βάφτιση της μικρούλας και αυτό ήθελα να είναι το κεντρικό event. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το γιορτάσουμε με αγαπημένους ανθρώπους. Επειδή πιστεύω θέλαμε πολύ να έχουμε και την θρησκευτική ευλογία. Οπότε τα συνδυάσαμε. Δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος. Όλα πήγαν καλά".

"Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί, δεν είχα προβλέψει όμως τον παράγοντα "ρύζι” κι αυτό την στρέσαρε πολύ. Μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν όλα τέλεια, μέρες πριν μου έλεγε, "να βαπτιστείς εσύ και να παντρευτώ εγώ τον μπαμπά”. Δεν κοιμηθήκαμε χώρια το περασμένο βράδυ, δεν είχε δει το νυφικό. Ούτε του πάτησα το πόδι. Περάσαμε πολύ ωραία", είπε η Ευγενία Δημητροπούλου.

"Είχαμε κάνει πολιτικό γάμο μέσα στον κορονοϊό και το κάναμε χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους, για να ολοκληρωθούν τα χαρτιά μας και να προχωρήσουμε στην υιοθεσία. Είχαμε πει ότι όταν τελειώσουν όλα και θα έχουμε το παιδί, θα κάνουμε τον γάμο και τη βάπτιση μαζί", τόνισε.

Για το ταξίδι της υιοθεσίας, η Ευγενία Δημητροπούλου είπε: "Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αξίζει. Ήταν μια κοινή μας επιθυμία, ένα όνειρό μας. Χαιρόμαστε πολύ που τα καταφέραμε. Το είχαμε βάλει στόχο από την αρχή. Έτυχε να συναντηθούμε δύο άνθρωποι που είχαμε αυτό ως κοινό όνειρο και τα καταφέραμε".

"Ξεκινάς μια διαδικασία, την οποία εγώ θεωρώ εγκυμοσύνη. Είναι πολύμηνη, έρχεσαι, επανέρχεσαι, το συζητάς. Γίνεται ένα matching, σου προτείνουν ένα παιδί. Είναι ένα θεϊκό ταίριασμα. Ένα πλάσμα γίνεται το παιδί σου και πραγματικά νιώθεις ότι είναι το παιδί σου. Από την πρώτη φωτογραφία είχα νιώσει έτσι. Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου. Την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφία όταν ήταν 11 μηνών μέσα στο ορφανοτροφείο", σημείωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ευγενία Δημητροπούλου: "Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωσα ότι είναι το παιδί μου"

Πηγή: The TOC

Read Next

23 Σεπ 2023

Γεννητούρια στο Αττικό Πάρκο: Ένα σπάνιο (και) αξιολάτρευτο κόκκινο πάντα γεννήθηκε

Ένα κόκκινο πάντα γεννήθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πριν από περίπου 2 μήνες, όπως ανακοίνωσε το Πάρκο με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Περισσότερα από

News

23 Σεπ 2023

Πόπι Ντελεβίν: Η 37χρονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουρκ έχει μια διάσημη αδερφή

Ποια είναι η σύντροφος του πρωτότοκου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

22 Σεπ 2023
22 Σεπ 2023

Λακής Γαβαλάς: "Σε ένα πάρτι ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε με φούστα και γόβες και ήταν εξαιρετικός"

Ο Λάκη Γαβαλάς παρευρέθηκε σε θεματικό πάρτι με τον Στέφανο Κασσελάκη.

22 Σεπ 2023

Η Σίντι Κρόφορντ ξέρει τι κατέστρεψε τον γάμο της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και παίρνει την ευθύνη πάνω της

Το supermodel και ο πιο περιζήτητος εργένης της εποχής παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 26 ετών και αυτός 42. Ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ.

22 Σεπ 2023

Viral: Ο γάτος "Pepper" πέρασε μια βόλτα και από το στούντιο του Skai

Έτυχε να επισκεφθεί το στούντιο όταν ήταν καλεσμένος ο Νίκος Φίλης για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

22 Σεπ 2023

Οικογένεια κάνει μήνυση στην Google για τον πνιγμό 47χρονου

Τα γενέθλια της κόρης του άτυχου άντρα μετατράπηκαν σε μια αληθινή οικογενειακή τραγωδία.

22 Σεπ 2023

Ντέμι Μουρ: Η εμφάνιση- έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το Fendi σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις.

22 Σεπ 2023

Πόσα ρούχα χρειάζεται μια γυναίκα τον χρόνο;

Πόσα ρούχα είναι τελικά απαραίτητα για έναν άνθρωπο; Μια έρευνα απαντά.

22 Σεπ 2023

Ναόμι Κάμπελ: " Σκότωνα τον εαυτό μου σιγά- σιγά"

Ο θρύλος της πασαρέλας σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση.