ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέμι Λοβάτο: "Σταμάτησα να βγαίνω με μεγαλύτερους άντρες, ήταν αηδιαστικό"

Η Ντέμι Λοβάτο, σε συνέντευξη στο "The Howard Stern Show", μιλά για τα ''daddy issues'' που αντιμετώπιζε χρόνια στην προσωπική της ζωή.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Ντέμι Λοβάτο, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο "The Howard Stern Show", μίλησε για την προσωπική της ζωή και πώς τα θέματα που είχε με τον πατέρα της, την είχαν επηρεάσει.

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε πρώτη φορά στα προσωπικά της και θέλησε να μοιραστεί, πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία ευτυχισμένη σχέση με τον 32χρονο μουσικό, Τζόρνταν Λουτς, ο οποίος θεωρεί ότι είναι κατάλληλος για εκείνη, ενώ ελπίζει να αποκτήσει και οικογένεια μαζί του.

"Με τον σύντροφό μου έχουμε μια τρομερή συνεργασία, γελάμε πολύ μαζί. Είναι ασταμάτητος. Νομίζω πως αν μπορείς να βρεις κάποιον που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σε ελκύει τόσο πολύ και γελάς μαζί του συνεχώς, τότε αυτή είναι η φόρμουλα μιας πραγματικά υπέροχης σχέσης".

Με αφορμή αυτό, η συζήτηση πήγε στις σχέσεις γενικότερα, με αποτέλεσμα η Λοβάτο, να βρει την ευκαιρία και να μιλήσει για τα ''daddy issues'' που τη βασάνιζαν πολλά χρόνια και την εμπόδιζαν στο να βρει μία υγιή σχέση.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Κάρλα Μαρί Μάνλι, τα "daddy issues" περιγράφουν ένα άτομο που έχει μια κακή ή ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ασυνείδητα και να προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που του έχει προκαλέσει η σχέση μαζί του. Στις γυναίκες κυρίως εμφανίζεται ως η επιθυμία να βγαίνουν με άντρες που της φέρνουν στο μυαλό την πατρική φιγούρα, είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και της προσφέρουν ασφάλεια. Στην ουσία, πηγάζει από την ανάγκη να έχει κάποιος το πατρικό πρότυπο που απουσίαζε από τη ζωή του σε μικρότερη ηλικία.

Αναφέρθηκε σε δεσμούς που είχε κάνει στο παρελθόν, με άνδρες που της "έριχναν" αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γούιλμερ Βαλντεράμα, ο οποίος την περνούσε 13 χρόνια. Πλέον η ίδια παραδέχεται, ότι έχει αντιμετωπίσει τα ''daddy issues'', επειδή έχει κάνει πολύ δουλειά με τον εαυτό της.

"Πλέον μπορώ να πω με αυτοπεποίθηση πως έχω ξεπεράσει τέτοια θέματα και τα daddy issues δεν είναι πλέον κάτι το οποίο υπάρχει μέσα μου. Και αυτό το λέω γιατί πλέον μπορώ να είμαι σε σχέση με κάποιον που είναι στην ηλικία μου, επιτέλους. Θυμάμαι τις σχέσεις που έκανα με άντρες που ήταν πολύ μεγαλύτεροι μου και πλέον το βρίσκω αηδιαστικό".

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.