ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τραγικό! 5χρονο αγόρι καταπλακώθηκε από τις ρόδες φορτηγού και έχασε την ζωή του ενώ πήγαινε να αγοράσει γλυκά

Το άτυχο παιδί είχε βγει να αγοράσει γλυκά με τους φίλους του, όταν βρήκε τραγικό θάνατο από απρόσεκτο οδηγό.

Ο 5χρονος Λέιτον Ντάργουντ απολάμβανε ένα οικογενειακό πικ νικ, όταν τον έστειλαν να αγοράσει μερικά γλυκά από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς του. Το άτυχο παιδί σκαρφάλωσε σε ένα σταθμευμένο βαν για να παίξει και καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου κάτω από τις ρόδες του, αφού έσκυψε για να δέσει τα κορδόνια του.

Ο οδηγός του βαν ήταν ο 40χρονος Ντάρεν Zακ, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως ακατάλληλος και του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για 42 μήνες λόγω οδήγησης σε κατάσταση μέθης.

Ο 5χρονος Λέιτον μαζί με άλλους τρεις φίλους του είχαν βγει για να αγοράσουν γλυκά, ενώ βρίσκονταν σε πικ νικ με τις οικογένειές του, οι οποίες τους είχαν δώσει πιστωτικές κάρτες. Κάμερες δείχνουν τον 40χρονο να παρκάρει το Ford Transit Tipper του σε ένα πεζοδρόμιο πριν μπει στο κατάστημα και αρπάξει ένα μπουκάλι αλκοόλ. Μετέπειτα, φαίνεται να φεύγει και να προσπερνάει τον άτυχο Λέιτον και τους φίλους του, καθώς κατευθύνεται στο όχημά του.

Eνώ το όχημα του Ζακ ήταν ακινητοποιημένο, ο Λέιτον ανέβηκε στο τρέιλερ. Καθώς ο Ζακ άρχισε να απομακρύνεται, το νεαρό αγόρι έπεσε στο έδαφος και οι τροχοί του αυτοκινήτου κύλησαν από πάνω του, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.

Στην δίκη ακούστηκε ότι πολύ πιθανόν τα κορδόνια του παπουτσιού του να πιάστηκαν, λίγο πριν πέσει κάτω από τις ρόδες του μοιραίου αυτοκινήτου.

Ο 40χρονος οδηγός κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου οδηγώντας ενώ είχε χαρακτηριστεί ως ακατάλληλος. Χθες, τελικά, οι ένορκοι αποφάσισαν την ενοχή του.

Κατά την διάρκεια της δίκη της παρουσιάστηκαν αποδείξεις ότι ο Ντάρεν Ζακ γνώριζε την παρουσία των παιδιών κοντά στο όχημά του και όφειλε να είναι πιο προσεκτικός. Μάλιστα, όταν η αστυνομία βρέθηκε στο σκηνικό έδωσε ψευδή προσωπικά στοιχεία σχετικά με το όνομα, την διεύθυνση κατοικίας και την ημερομηνία γέννησής του.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι έδωσε λάθος στοιχεία λόγω " πανικού". Στο άτυχο αγόρι δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η μητέρα του Λέιτον εξέδωσε μία ανακοίνωση μετά την καταδίκη του απρόσεκτου οδηγού:

"Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό που συνέβη και μας λείπει ο Λέιτον τόσο πολύ που δεν περιγράφεται με λόγια. Ήταν ένα τρυφερό, χαρούμενο αγοράκι με όλη του τη ζωή μπροστά του και ο χειρότερος εφιάλτης μας έγινε πραγματικότητα τη μέρα που τον χάσαμε", ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι