ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στέφανος Κασσελάκης: Το coming out, η γνωριμία με τον σύντροφό του και το όνειρο για παιδί με παρένθετη μητέρα

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

κασσελακης

Ο νεαρός επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις πρόσφατες εκλογές, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να αποτελέσει τον 5ο υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την Έφη Αχτσιόγλου, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Παππά και τον Στέφανο Τζουμάκα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ANTIVIRUS, ο κ. Κασσελάκης είχε μιλήσει για τα νεανικά του χρόνια στην Ελλάδα, τη φυγή και τη ζωή στις ΗΠΑ, για τον ΣΥΡΙΖΑ, την εμπλοκή του στην πολιτική και τη μεγάλη ήττα στις εκλογές, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του, για τον σύντροφό του Tyler και για τα όνειρά τους να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη μητέρα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γίνει ευρύτερα γνωστός όταν πρόσφατα σε τηλεοπτικό πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού One είχε κάνει δυναμικό coming out για τη σεξουαλικότητά του, ερχόμενος τότε σε έντονη αντιπαράθεση με την ομοφοβική ρητορική του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παύλου Σαράκη.

Τότε ο κ. Σαράκης κρατούσε μια αφίσα με δύο άντρες μια αφίσα με δύο άνδρες και το παιδί τους από καμπάνια υπέρ της ισότητας στον γάμο και έλεγε ξανά και ξανά "εμείς αυτό δεν το θέλουμε”, κάνοντας τον Στέφανο Κασσελάκη να αντιδράσει έντονα.

"Δηλαδή εγώ δεν έχω αυτό το δικαίωμα, για ποιον λόγο;” είχε ρωτήσει ο κ. Κασσελάκης, για να πάρει την απάντηση "μπορείτε να έχετε την άποψή σας αλλά όχι να το επιβάλλετε”.

"Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου” είπε ο υπ. βουλευτής Επικρατείας του Σύριζα. Και αργότερα "το μόνο που έχω να πω σε εσάς είναι ότι είστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας”.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη γενναία στάση, λίγο καιρό αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ιστότοπο ΑΝΤΙVIRUS διηγούμενος κομμάτια από τη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του τον σύντροφό του (Τyler) και τη σκυλίτσα τους (Farlie).

Η πλήρης συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο ANTIVIRUS:

Θέλω να τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Γεννήθηκες και μεγάλωσες στην Αθήνα, σωστά;

Ναι. Η καταγωγή μου είναι από τα Χανιά, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Μέχρι τα 14 μου, καθώς εξαιτίας του "παραδικαστικού κυκλώματος" οι γονείς μου έχασαν ό,τι με κόπο είχαν φτιάξει και εγώ αναγκάστηκα να φύγω για την Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.