ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H 95χρονη γιαγιά που ντύνεται Barbie, πολύ πριν την ταινία

Η γιαγιά που κυριολεκτικά σπάει τα στερεότυπα.

Η Helen Ruth van Winkle είναι μια 95χρονη γιαγιά που έγινε διασημότητα στο διαδίκτυο για τον ιδιαίτερο τρόπο ντυσίματος της. Είναι μια εκκεντρική γυναίκα που δεν φοβάται να επιδείξει την εκπληκτική της προσωπικότητα και δεν την ενδιαφέρει-φυσικά καθόλου τι λέει ο κόσμος. Της αρέσει να ντύνεται με πολύχρωμα και αποκαλυπτικά ρούχα.

Με καταγωγή από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, η Helen van Winkle είναι ένα fashion icon. Είνα επίσης πολύ επιδραστική στο Instagram , όπου έχει περισσότερους από τρία εκατομμύρια followers.

Ευρέως γνωστή ως Baddie Winkle , έγινε γνωστή το 2014. Το παρατσούκλι της προέρχεται από τη λέξη "bad”, που σημαίνει "κακιά" και τοεπέλεξε γιατί έρχεται σε αντίθεση με το στερεότυπο της "καλής γιαγιάς".

"Πάντα ήμουν επαναστάτρια"

Η Ελένη γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1928 και στη μακρά ζωή της δεν ήταν όλα ρόδινα. Στην 35η επέτειο του γάμου τους, ο σύζυγός της έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο γιος τους πέθανε επίσης, σε ηλικία 46 ετών, αφού έχασε τον αγώνα του με τον καρκίνο.

Για να ξεφύγει από αυτή τη θλίψη, "εφηύρε" αυτόν τον χαρακτήρα του Baddie Winkle, έναν εκκεντρικό και χαρούμενο τύπο που της επιτρέπει να εκφράζεται ελεύθερα και δημιουργικά.

Η πορεία του προς τη φήμη ξεκίνησε το 2014, μια μέρα που φόρεσε ένα σορτς και ένα ξεθωριασμένο μπλουζάκι. Η δισέγγονή της την τράβηξε μια φωτογραφία και στη συνέχεια τη βοήθησε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram για να τη μοιραστεί. Από την πρώτη στιγμή, μαγνήτισε τους χρήστες. Τώρα είναι μια διασημότητα στην οποία παραδέχονται ακόμη και καλλιτέχνες όπως η Rihanna και η Miley Cyrus.

Read Next

29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.