ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θανάσης Αλευράς: Ο δικός του επίγειος παράδεισος

"Στο πουθενά" βρίσκεται για διακοπές ο Θανάσης Αλευράς. Και αυτό "το πουθενά είναι παραδεισένιο".

Η Σαρία είναι ένα παρθένο νησί του Αιγαίου που περιβρέχεται από το Καρπάθιο πέλαγος και βρίσκεται απέναντι ακριβώς από τη βόρεια άκρη της Καρπάθου.

Το νησάκι αυτό έχει έκταση μόλις 20,4 τ.χλμ. και υψόμετρο 631 μ. (2.067 πόδια) και χωρίζεται από την Κάρπαθο με έναν ρηχό και στενό πορθμό, το "Στενό της Σαρίας", πλάτους 100 μέτρων και βάθους 2,5 μέτρων, ο οποίος είναι απαγορευτικός για τη διέλευση μεγάλων σκαφών. Αυτότο μικρό παραδεισένιο νησάκι επέλεξε για τις διακοπές του ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς βγια να ξεκουραστεί από τον πολύ κοπιαστικό χειμώνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athanasios Alevras (@athanasios_alevras)

Ύστερα από τις sold out χειμερινές εμφανίσεις του στο VOX αλλά και τα τηλεοπτικά "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, ο Θανάσης Αλευράς την Δευτέρα 28 Αυγούστου σταθμεύει στην Αθήνα, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Αυτή είναι η πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία με την προσωπική του μουσικοθεατρική παράσταση, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού και μουσική επιμέλεια του Αντώνη Σκόκου. Επόμενες στάσεις είναι η Λάρισσα στις 29 Αυγούστου και τα Ιωάννινα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκτέλεση είναι μαζί του η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta, τα αδέλφια του, όπως τα λέει, οι οποίοι με τις φωνές τους θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερις δεκαετίες.Το έργο πλαισιώνεται και από επιφανείς συγγραφείς, όπως η Ελένη Γκασούκα, Φοίβος Δεληβοριάς και ο Γιώργος Παυριανός, που έχουν γράψει τα κείμενα της παράστασης. Κείμενα έχει γράψει επίσης ο ίδιος ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει συμπεριλάβει και κάποιες παλιές του επιτυχίες από τη μέχρι τώρα πορεία του στο θέατρο και στα μουσικά προγράμματα.

Η παράσταση 40+Βγαίνω,αποτελεί ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια, είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο. Όπως λέει και ο ίδιος: "Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει "40plusΒγαίνω”.

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.