ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ράνια Τζίμα: "Θέλω να καταλάβει η κόρη μου ότι δε χρειάζεται να είναι τέλεια"

Δυναμική, τολμηρή και σίγουρη. Η Ράνια Τζίμα, anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, ισορροπεί μεταξύ ρόλων και προκλήσεων με μια καθηλωτικά ήρεμη δύναμη.

Το νέο σούπερ σύγχρονο λουκ της Ράνιας Τζίμα στο MEGA

Ήταν τρία χρόνια πριν, όταν η Ράνια Τζίμα ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Σε πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει με τις "δύσκολες" ερωτήσεις της -"αυτονόητες" προτιμά να τις αποκαλεί η ίδια- χτίζοντας ένα προφίλ αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας.

Τη συναντώ ένα μεσημέρι του Ιουλίου με καύσωνα σε ένα από τα καφέ στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, την περιοχή όπου μένει χρόνια τώρα, πριν ξεκινήσει για μία ακόμα μέρα δουλειάς σε δύσκολες συνθήκες, με μια επικαιρότητα που είναι συνεχώς έκτακτη. Φτάνει στο ραντεβού μας ήρεμη και χαμογελαστή, με casual chic dress code και εντελώς άβαφη, όπως είναι πάντα στην προσωπική της ζωή. Από κοντά δίνει την ίδια αίσθηση αυτοπεποίθησης και ψυχραιμίας που έχει και στο δελτίο.

Στη συζήτησή μας επανέρχεται πολλές φορές το πάθος που έχει για τη δουλειά της. Το πάθος εκείνο που σε κάνει να μη νιώθεις τη δουλειά σου ως... δουλειά. "Ήθελα από πολύ νωρίς να μπω σε ένα δημοσιογραφικό περιβάλλον. Και μόλις το έκανα, ήταν σαν να βρίσκομαι στον φυσικό μου χώρο. Σαν τα μωρά, που μαθημένα από το υγρό στοιχείο στην κοιλιά της μαμάς τους, μπορούν και κολυμπάνε" περιγράφει.

Ξεκίνησε κάνοντας την πρακτική της άσκηση στην ΕΤ3, ενώ λίγα χρόνια μετά βρέθηκε στην Αθήνα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κάνοντας πολιτικό ρεπορτάζ. "Αγαπώ πολύ την Αθήνα, δεν την αλλάζω. Μπορεί οι συμπατριώτες μου οι Θεσσαλονικείς να ενοχληθούν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οι ρυθμοί της Αθήνας ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου. Θέλω να επιστρέφω και να βλέπω τον μπαμπά μου, τους φίλους μου από τα παλιά, αλλά αυτό είναι πια το σπίτι μου".

Διάβασε περισσότερα: harpersbazaar.gr

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.