ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Πάμελα Άντερσον ήταν μια θρυλική Barbie

"Η Ρουθ Χάντλερ μου χάρισε μια από τις πρώτες Barbie. Ήταν η πρώτη πλατινέ Barbie, με κόκκινο μαγιό".

Μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, η πολυτάλαντη Πάμελα Άντερσον, η οποία είναι ηθοποιός, παραγωγός και είχε επιλεγεί παλαιότερα ως Playmate του μήνα για το περιοδικό Playboy, είναι από πολύ παλιά ένα Barbie girl. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Elle, η 56χρονη θυμήθηκε ότι της είχε χαριστεί "μια από τις πρώτες Barbie" από την ίδια την εφευρέτρια, η οποία κάποια περίοδο έμενε κοντά της.

Ρουθ Χάντλερ μου έδωσε στην πραγματικότητα μια από τις πρώτες Barbie. Ήταν γειτόνισσα. Ήταν η πρώτη πλατινέ Barbie, με κόκκινο μαγιό".

Μεγάλη σύμπτωση αν σκεφτεί κανείς την ομοιότητα της ίδιας με την κούκλα, αφού έκανε πάταγο ως ο αθλητικός χαρακτήρας με κόκκινο μαγιό Σι Τζέι Πάρκερ στο Baywatch τη δεκαετία του 1990.

Παρά την ομοιότητά της με την κούκλα, στην πραγματικότητα, "Αντήχησα περισσότερο με τη Barbarella, ή ίσως με το Barb Wire, παρά με την Barbie", αστειεύτηκε η Άντερσον, ονόματα χαρακτήρων που έγιναν διάσημοι στην ταινία από την Τζέιν Φόντα και την ίδια, αντίστοιχα.

Η Άντερσον θυμήθηκε επίσης στη συνέντευξή της στο Elle μια χρήσιμη ρήση για την εικόνα που άκουγε τακτικά από μια άλλη διάσημη ξανθιά. "Αυτή ήταν μια υπέροχη έκφραση που μου είπε η Σούζαν Σόμερς. Πάντα έλεγε: "Γεια σου, χαζή ξανθιά".

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, είπε η Άντερσον, "πάντα πίστευε ότι ήταν διασκεδαστικό να μην έχεις τίποτα να ζήσεις, γιατί μπορούσες μόνο να εκπλήξεις τους ανθρώπους". "Οπότε ήταν προς όφελός μου μερικές φορές... και αν οι άνθρωποι δεν ήθελαν να σε βλέπουν ως έξυπνο άτομο, επειδή έδειχνες με έναν συγκεκριμένο τρόπο; Νομίζω ότι το έχουμε ξεπεράσει αυτό, ελπίζω", είπε.

Τα σχόλια της Άντερσον για το δώρο που της δόθηκε από την Χάντλερ, η οποία πέθανε το 2002, έρχονται κατά τη διάρκεια της τεράστιας επιτυχίας της ταινίας Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ, στην οποία η Ρέα Πέρλμαν υποδύεται την αείμνηστο δημιουργό της Barbie και συνιδιοκτήτη της Mattel.

Λιγότερο από ένα μήνα αφότου κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, η κωμωδία περιπέτειας είχε συγκεντρώσει 537,5 εκατομμύρια δολάρια στο εισιτήριο της Βόρειας Αμερικής από την Τετάρτη, καταργώντας τον Σκοτεινό Ιππότη και έγινε η μεγαλύτερη εγχώρια κυκλοφορία όλων των εποχών της Warner Bros., σύμφωνα με το Variety. Η Μάργκοτ Ρόμπι, υποδύεται την κούκλα, ενώ ο σύζυγός της, Τομ Άκερλεϊ είναι παραγωγός στην ταινία με τον Ντέιβιντ Χέιμαν.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

27 Ιουλ 2024

Αν Χάθαγουεϊ: Κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένεια της

Σε ποιο νησί απολαμβάνει τις διακοπές της, μαζί με διάσημο σχεδιαστή Μόδας.

27 Ιουλ 2024
Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα των Αγώνων για τους Έλληνες αθλητές

Οι 100 Έλληνες αθλητές που θα παλέψουν για μετάλλιο και οι ημέρες και ώρες που θα γίνουν τα αγωνίσματα.

26 Ιουλ 2024

ΗΠΑ: Το ζεύγος Ομπάμα στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την Προεδρία της χώρας

Όλα όσα είπαν στην Αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.