ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Love story: Tι πήγε λάθος στον γάμο του Μικ Τζάγκερ με τη Μπιάνκα;

Ένα από τα πιο ταιριαστά, εκρηκτικά και συναρπαστικά ζευγάρια της σόου μπιζ δεν μπόρεσε να μείνει μαζί.

Ο Μικ Τζάγκερ είχε ήδη αρχίσει να διαγράφει τη συγκλονιστική πορεία του στη μουσική βιομηχανία, όταν γνώρισε την καλλονή από τη Νικαράγουα, την Μπιάνκα, μετά από μια συναυλία του, το 1970. Το μοντέλο είχε ζητήσει επίμονα από έναν κοινό τους φίλο να της γνωρίσει τον Βρετανό γόη που έσπαγε τις κοριτσίστικες καρδιές. Την πήρε λοιπόν μαζί του στο πάρτυ μετά τη συναυλία του γκρουπ στο Παρίσι και της γνώρισε τον Μικ αμέσως μόλις μπήκε στον χώρο. "Εσείς οι δυο θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα" της είπε ο φίλος της "είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον".

Και μάλλον δεν είχε άδικο. Και οι δύο ήταν νέοι, ωραίοι, επιτυχημένοι, λαμπεροί και ροκ. Το 1971 οι Rolling Stones αποφασίζουν να μετακομίσουν στη Γαλλία και διασκορπίζονται μες στη χώρα. Ο Μικ επιλέγει το Παρίσι, αφού εκεί ζούσε η Μπιάνκα. Μέσα σε δύο μήνες αποφασίζουν να παντρευτούν.

Όμως, εκείνη την ημέρα, την ημέρα του γάμου τους δηλαδή, έρχονται αντιμέτωποι με το πρώτο εμπόδιο της κοινής τους πορείας: σύμφωνα με νόμο της Γαλλίας, έπρεπε να δηλώσουν την κοινή περιουσία που θα είχαν. Τότε ο Μικ (ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics) συνέταξε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο 28 σελίδων για να το υπογράψει το μοντέλο, πριν τον γάμο.

Η Μπιάνκα δεν πολυχάρηκε για το πώς αντιλαμβανόταν την κοινή περιουσία ο Μικ και μάλιστα έκανε το μεγαλύτερο λάθος: ξέσπασε μπροστά στα άλλα μέλη του γκρουπ. Αφού τελικά κουβέντιασε το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει και να κάνει τον γάμο, όμως στον γάμο υπήρχε εκνευρισμός, και λόγω του γεγονός βέβαια ότι είχαν κατακλύσει τους δρόμους και την αίθουσα φανς του Μικ. "Σας αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό έτσι" έλεγε ο νεαρός τότε Μικ. Ενώ, αργότερα η Μπιάνκα θα έλεγε πως "ο γάμος μου τελείωσε την ημέρα του γάμου".

Η Μπιάνκα ήταν ήδη έγκυος 4 μηνών, κάτι που δεν είχε ανακοινωθεί, έτσι δεν έμεινε πολύ στο πάρτι του γάμου. Μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, της Τζέιντ, ο Τζάγκερ έμεινε στο πλευρό της Μπιάνκα και του μωρού για 8 μήνες, πριν ξεκινήσει την περιοδεία των Stones στην Αμερική.

Στο μεταξύ, η Μπιάνκα άρχισε να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής ζωής στη Νέα Υόρκη και το όνομα της είναι συνυφασμένο με το Studio 54 και τα ξέφρενα πάρτυ του. Μάλιστα, έχουν μείνει στην ισορία τα 30α της γενέθλια, όταν μπήκε στο κλαμπ πάνω σ΄ένα λευκό άλογο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Λέγεται πως δεν άρεσε πολύ στον Τζάγκερ το γεγονός ότι αποκτούσε τη δική της φήμη και διαμόρφωνε τη δική της περσόνα.

Παράλληλα, άρχισαν και οι φήμες για απιστία ένθεν κι ένθεν. Ο Τζάγκερ είχε εξωσυζυγική σχέση με την Τζέρι Χολ, μοντέλο από την Αμερική, ενώ εκείνη λέγεται ότι είχε σχέση με τον γιο του Τζέραλντ Φορντ, Τζακ, τον οποίο γνώρισε μέσω του Άντι Γουόρχολ. Καμία όμως σχέση της Μπιάνκα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Το 1978 ήταν εκείνη που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ροκ σταρ. Και πήρε 1 εκ. ευρώ από την περιουσία του.

Το χιούμορ του ήταν ένας από τους λόγους που έμεινε μαζί του για επτά ολόκληρα χρόνια το μοντέλο. "Μπορεί να με μαχαίρωνε στην πλάτη, αλλά με έκανε και να γελάω καθώς έκανε ακόμα και αυτό" έχει πει για εκείνον.

Η Μπιάνκα έχει δηλώσει μάλιστα πως για να επιτύχει ένας γάμος τότε με έναν ροκ σταρ υπήρχε ένα μόνο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει μια γυναίκα: να υποταχθεί γιατί ο κόσμος της σόου μπιζ είναι ο πλέον σεξιστικός. Η ίδια επέλεξε έκτοτε να μην ξαναπαντρευτεί, ενώ δεν έχουν έρθει ποτέ στο φως της δημοσιότητας οι άλλες τις σχέσεις.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"