ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μισέλ Γιό:Γιόρτασε τα γενέθλιά της κολυμπώντας με δελφίνια

Η Οσκαρική ηθοποιός έκλεισε τα 61 της χρόνια.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα η Μισέλ Γιό, κλείνοντας τα 61 της χρόνια. Η οσκαρική ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και τους ακόλουθούς της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook τις φωτογραφίες από τη γιορτή των γενεθλίων της.

Η εμβληματική ηθοποιός που ξεπήδησε από τον ασιατικό κινηματογράφο και κατέκτησε τον κόσμο με την εμφάνισή της στην ταινία Crouching Tiger, The Hidden Dragon το 2000, βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο 23 χρόνια μετά.

Έκανε το ντεμπούτο της στο Hollywood με την ταινία Tomorrow Never Dies, δίπλα στον James Bond και ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλους σκηνοθέτες της, όπως τον Steven Spielberg και τον James Cameron. Όταν στο Hollywood διαπίστωσαν με απορία ότι μιλούσε αγγλικά εκείνη τους έδωσε την πληρωμένη απάντηση: "Η πτήση ήταν 13 ώρες. Τις πέρασα μαθαίνοντας τη γλώσσα".

Σήμερα η ίδια παραδέχεται ότι στο Χόλιγουντ δεν δίνονται και πολλές ευκαρίες στις γυναίκες που "μεγαλώνουν".Καθώς οι μέρες, τα χρόνια και οι αριθμοί μεγαλώνουν, φαίνεται ότι και οι ευκαιρίες αρχίζουν να μικραίνουν", σημείωσε στην ευχαριστήρια ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες.

Η ίδια, με τη γνώριμή της κοινωνική ευαισθησία, είχε παροτρύνει, μέσω του λογαριασμού της, λίγο νωρίτερα, τους φίλους της να μην της στείλουν άλλα λουλούδια και δώρα, αλλά να προτιμήσουν να κάνουν κάπου μια δωρεά σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, αφού για την ίδια η αγάπη και η υποστήριξη των φίλων της είναι αρκετή και συγκινητική. Μάλιστα, είχε γράψει ότι την ημέρα των γενεθλίων της θα την περνούσε κολυμπώντας με δελφίνια.

Η πρωταγωνίστρια από τη Μαλαισία πήρε το πρώτο Όσκαρ που έχει κερδίσει ποτέ γυναίκα ασιατικής καταγωγής για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην αντισυμβατική κωμωδία δράσης "Τα Πάντα Όλα" ("Everything Everywhere All At Once") των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ, φέτος. Αυτό όμως δεν ήταν το πρώτο φράγμα προκαταλήψεων που είχε η ίδια ξεπεράσει.

Όλη της η πορεία είναι μια εξέλιξη προς τα εμπρός, παλεύοντας με όλα τα στερεότυπα αρχικά στην πατρίδα της και αργότερα στον τόσο ανταγωνιστικό και σκληρό χώρο του θεάματος στο Χόλιγουντ. Η ομιλία της άλλωστε στα Όσκαρ ήταν ενδυναμωτική για όλους όσοι την παρακολουθούσαν :"Για όλα τα μικρά αγόρια και κορίτσια που μου μοιάζουν και με βλέπουν απόψε, αυτή είναι μια ένδειξη ελπίδας και δυνατότητας. Είναι η απόδειξη του ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Και κυρίες, μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι έχετε περάσει το όριο ηλικίας. Ποτέ μην τα παρατάτε".

Η ίδια η ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι ο πρώτος της γάμος τερματίστηκε λόγω της αδυναμίας της να αποκτήσει παιδιά. Aπό το 2004 όμως είναι μαζί με τον Jean Todt, πρώην οδηγό αγώνων αυτοκινήτου, διευθυντικό στέλεχος κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών και πρόεδρο της FIA. Αποκαλύφθηκε πρόσφατα μάλιστα ότι παντρεύτηκαν στις 27 Ιουλίου φέτος στη Γενεύη από ανάρτηση στο ίνσταγκραμ του Felipe Massa.

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι