ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτι Πέρι- Ορλάντο Μπλουμ: Στα δικαστήρια για σπίτι αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων

Τι έγινε και το διάσημο ζευγάρι έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων για ένα σπίτι στην Σάντα Μπάρμπαρα.

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι πούλησε το σπίτι του στην Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ, ενώ έπαιρνε βαριά φάρμακα, θα πάει στα δικαστήρια για να κερδίσει πίσω την ιδιοκτησία του.

Ο Καρλ Γουέστκοτ υπέβαλε αρχικά καταγγελία για την πώληση της κατοικίας του στη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια, στην ποπ τραγουδίστρια και τον ηθοποιό τον Αύγουστο του 2020, ισχυριζόμενος ότι είχε "ακατάστατο μυαλό" αφού πήρε "αρκετά μεθυστικά παυσίπονα οπιούχα" που του είχαν συνταγογραφηθεί, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε η USA TODAY από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ δεν κατονομάζονται ως διάδικοι στη μήνυση, αλλά ο επιχειρηματίας Μπέρνι Γκούντβι - ο οποίος εκπροσώπησε το ζευγάρι κατά την πώληση του σπιτιού του Γουέστκοτ - αναφέρεται ως ο κύριος κατηγορούμενος. Μια δίκη χωρίς ενόρκους για την αγωγή έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου στο Δικαστήριο Stanley Mosk στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τη δικογραφία του δικαστηρίου για την καταγγελία του Γουέστκοτ.

Τον Ιούλιο του 2020, παρουσιάστηκε στον ιδιοκτήτη της βίλας μια προσφορά να πουλήσει το σπίτι του που αγόρασε τελικά η Κέιτι και ο Ορλάντο για 15 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την αρχική αγωγή του. Η επιχειρηματική πρόταση ήρθε λίγες μέρες αφότου ο Γουέστκοτ, ο οποίος πάσχει από τη νόσο του Χάντινγκτον, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη διάρκειας έξι ωρών. Μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, του συνταγογραφήθηκαν πολλά φάρμακα για την ανάρρωσή του που φέρεται να τον άφησαν σε κατάσταση μέθης.

Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Γουέστκοτ άλλαξε γνώμη όταν συνειδητοποίησε ότι "δεν ήταν ο εαυτός του λόγω του συνδυασμού της ηλικίας του, της αδυναμίας του, της νόσου του Huntington, της εξάωρης χειρουργικής επέμβασης και ειδικά των μεθυστικών επιδράσεων των παυσίπονων οπιούχων που έπαιρνε πολλές φορές κάθε μέρα", αναγράφεται στην καταγγελία του.

Στη συνέχεια, έστειλε email στη χρηματιστηριακή εταιρεία "Berkshire Hathaway Home Services", η οποία λειτουργούσε ως διπλός πράκτορας για τον πωλητή και τον αγοραστή του σπιτιού, εξηγώντας ότι ήταν υπό την επήρεια παυσίπονων και δεν ήθελε να πουλήσει το σπίτι του, αναφέρει η κατάθεσή του.

Μετά την άρνησή του να πουλήσει το σπίτι του, ο ιδιοκτήτης έλαβε άλλη μια επιστολή από έναν δικηγόρο που εκπροσωπούσε τους δύο σταρ σύμφωνα με την αγωγή του.

Η επιστολή ανέφερε ότι η Κέιτι Πέρι και ο Μπλουμ "δεν ήταν πρόθυμοι να αποχωρήσουν από την αγορά του σπιτιού του κ. Γουέστκοτ και είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει την πώληση". Λόγω των υποτιθέμενων συνθηκών υπό τις οποίες πουλήθηκε το σπίτι του, ο ιδιοκτήτης ζητά τώρα την ακύρωση της συμφωνίας πώλησης κατοικιών που είχε συνάψει, καθώς και των σχετικών τυπικών εντύπων ακινήτων.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι