ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τόρι Σπέλινγκ: Η "παρθένα" Ντόνα, τα πέντε παιδιά, οι δεκάδες πλαστικές, η χρεωκοπία και το τροχόσπιτο

Η ζάπλουτη μητέρα της αδιαφορεί για την Τόρι και διαμένει σε ένα ρετιρέ διαμέρισμα 47 εκατομμυρίων δολαρίων. Η άνοδος και η πτώση μιας ζάπλουτης κληρονόμου.

Την πρώτη της πλαστική την έκανε το 1989 όταν ήταν μόλις 16 ετών και μαθήτρια του περίφημου Λυκείου του Μπέβερλι Χιλς. Σύμφωνα με δήλωσή της έκανε την πλαστική στη μύτη της, γιατί, όπως ισχυρίστηκε την δάγκωσε ένας παπαγάλος.

Πατέρας της ήταν ο θρύλικός παραγωγός του Χόλιγουντ Άαρον Σπέλινγκ (22 Απριλίου 1923 – 23 Ιουνίου 2006) ο οποίος ήταν και αυτοδημιούργητοες. Οι παραγωγές του από τις πλέον χιλιοειδωμένες περιελάμβαναν τις τηλεοπτικές σειρές Family (1976–1980), Οι άγγελοι του Τσάρλι (1976–1981), Το πλοίο της αγάπης (1977–1986), Χαρτ και Χαρτ (1979–1984), Δυναστεία (1981–1989), Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς (1990–2000), Στη λεωφόρο του Μέλροουζ (1992–1999), Στον έβδομο ουρανό (1996–2007) και Οι μάγισσες (1998–2006). Μέσω της εταιρείας παραγωγής Spelling Television, ο Σπέλινγκ κατέχει το ρεκόρ ως ο πιο παραγωγικός παραγωγός στην ιστορία της τηλεόρασης των ΗΠΑ, με 218 τίτλους παραγωγού και εκτελεστικού παραγωγού. Το περιοδικό Forbes τον κατέταξε ως την 11η διασημότητα που απεβίωσε με τα περισσότερα κέρδη το 2009.

Η πρώτη οντισιόν για τη σειρά Μπέβερλι Χιλς 90210

Πριν ολοκληρώσει την τελευταία της χρονιά στο Λύκειο, ξεκίνησαν οι οντισιόν για τη σειρά Μπέβερλι Χιλς 90210. Η Τόρι, προτιμούσε το ρόλο της Κέλι, αλλά ήθελε να τον κερδίσει με το σπαθί της και όχι επειδή ήταν η κόρη του παραγωγού. Έτσι εμφανίστηκε στα δοκιμαστικά με αλλαγμένο επίθετο. Μάταιο. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ αναγνώρισαν στο πρόσωπο της Τόρι Μίτσελ, (όπως συστήθηκε ) την κόρη του Άαρον Σπέλινγκ. Παρ’ όλ’ αυτά δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Κέλι, καθώς την "κέρδισε" η Τζένι Γκαρθ. Η Τόρι δεν έμεινε εκτός σειράς, αφού ο μπαμπάς της φρόντισε, να γραφτεί ένας ρόλος ειδικά για εκείνη. Έτσι γεννήθηκε η Ντόνα Μάρτιν. Ήταν ο χαρακτήρας που εξόργισε όσο κανένας άλλος το κοινό. Οι λόγοι ήταν πολλοί, ο κυριότερος όμως η παντελής έλλεψη ταλέντου.

Η παρθένα Ντόνα

Η Ντόνα ήταν η παρθένα της παρέας, του Μπέβερλι Χιλς. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι γύρω της ερωτοτροπούσαν συνεχώς, αυτό άλλωστε ήταν και το βασικό θέμα της σειράς, η Ντόνα παρέμενε "αγνή". Οι φήμες από τα παρασκήνια της σειράς που κυκλοφόρησαν ήθελαν υπεύθυνο για τη σεμνοτυφία της Ντόνα, τον ίδιο τον Σπέλινγκ, που δεν ήθελε ο κόσμος να ταυτίσει την κόρη του με μια κοπέλα "χαλαρών ηθών". Η Ντόνα δεν είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις μέχρι τον έβδομο κύκλο της σειράς και το ζήτημα της παρθενιάς της παρουσιαζόταν σε πολλά επεισόδια. Ο χαρακτήρας εξόργισε το κοινόκαι άρχισε να στέλνει γράμματα στην εταιρία παραγωγής αποκαλώντας την Ντόνα "ηλίθια".

Οι έρωτες της Τόρι

Η "Ντόνα" μπορεί να ήταν ορκισμένη παρθένα και σεμνή. Η Τόρι όμως στην πραγματικότητα ήταν το εντελώς αντίθετο. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε πρόσφατη συμμετοχή της σε τηλεπαιχνίδι- τεστ αλήθειας, κατά την 10ετη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, είχε κάνει σεξ με δύο συμπρωταγωνιστές της. Τον Μπράιαν Γκριν που ενσάρκωνε τον αγαπημένο της Ντέιβιντ στη σειρά και τον Τζέισον Πρίσλευ, που έπαιζε τον Μπράντον. "Ήμουν μικρή, ο Μπράιαν και εγώ ήμασταν οι μικρότεροι στη σειρά, ήμασταν 16 και θυμάμαι την πρώτη φορά που έπιασα το χέρι του, μου άρεσε" δήλωσε η ηθοποιός και διευκρίνισε ότι η σχέση τους δεν ήταν μόνο σεξουαλική, αλλά κάτι βαθύτερο.

Η Τόρι Σπέλινγκ έχει κάνει δύο γάμους, είναι μητέρα πέντε παιδιών και τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία.

Οι κακές σχέσεις με τον πατέρα της

Οι κακές σχέσεις της Τόρι Σπέλινγκ με τον πατέρα της, τον διάσημο τηλεοπτικό παραγωγό Άαρον Σπέλινγκ, οφείλονταν στο ότι δεν της άφηνε ελεύθερη πρόσβαση στο ρευστό. Όταν πέθανε, της άφησε 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του. H ένταση μεταφέρθηκε μεταξύ μάνας και κόρης. Σε συνέντευξή της στους New York Times η Κάντι Σπέλινγκ έλεγε για την κόρη της : "Μπορεί να κλείσει ένα μαγαζί και να ξοδέψει σε δευτερόλεπτα 50.000 με 60.000 δολάρια. Εγώ ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο".

Η χλιδάτη ζωή της μητέρας της Τόρι Σπέλινγκ και η διαμάχή τους

Στην Κάντι δεν άρεσε ποτέ η σχέση της Τόρι με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σαχναϊάν, και η μητέρα της χρειάστηκε πολύ καιρό για να το αποδεχτεί. Σε μια συνέντευξη του 2009, η Κάντι ήταν πολύ σκληρή με την ηθοποιό.

"Η κόρη μου αποφάσισε μια μέρα ότι δεν μιλούσε με τον σύζυγό μου, εμένα και τον γιο μου, και έτσι συνεχίστηκε τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια" είπε στο ραδιόφωνο.

"Και ήταν λυπηρό. Αυτό ήταν που σκότωσε τον σύζυγό μου, στην πραγματικότητα. Απλά δεν ήθελε να ζήσει μετά από αυτό. Απλώς είχε κάνει ό,τι μπορούσε να κάνει για την κόρη του, και εκείνη δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του από τη στιγμή που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’ αυτήν".

Η Κάντι δεν μπορούσε να δει τα εγγόνια της για χρόνια. Πρόσφατα, όμως, ένας κοινός φίλος αποφάσισε να προσπαθήσει να τους φέρει κοντά για δείπνο, επειδή είχαν να δουν ο ένας τον άλλον "πριν από την πανδημία" όπως διηγήθηκε η Τόρι.

Η μητέρα της Τόρι Σπέλινγκ, αυτή τη στιγμή διαμένει σε ένα ρετιρέ διαμέρισμα 47 εκατομμυρίων δολαρίων στο Century City της Καλιφόρνια, ενώ περιμένει να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου της σπιτιού. "Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι τα τριαντάφυλλά μου ανθίζουν", έγραψε η Κάντι Σπέλινγκ σε ένα βίντεο που έδειχνε τα λουλούδια στη βεράντα της πολυτελούς κατοικίας της πριν λίγες ημέρες.

Από το Candyland στο τροχόσπιτο

Το 1991, ο τεράστιος πλούτος του Άαρον Σπέλινγκ του επέτρεψε να χτίσει μια έπαυλη που θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σπίτια στην Καλιφόρνια και σε ολόκληρες τις ΗΠΑ για δεκαετίες. Το ονόμασε Candyland προς τιμήν της αγαπημένης του συζύγου, Κάντι Σπέλινγκ, και το προσάρμοσε πλήρως στο γούστο της. Η έπαυλη ήταν 56.510,53 τετραγωνικά πόδια και χτίστηκε σε ένα οικόπεδο με έκταση πάνω από 20451 τετραγωνικά πόδια -μεγαλύτερη από τον Λευκό Οίκο.

Το Candyland διέθετε 123 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 14 υπνοδωματίων (η κύρια κρεβατοκάμαρα ήταν 7535 τετραγωνικά πόδια) και 27 μπάνια, καθώς και μια τραπεζαρία που χωρούσε άνετα 22 άτομα και άλλες ανέσεις όπως κινηματογράφο, αίθουσα μπόουλινγκ, θέατρο, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, σολάριουμ, γκαράζ 100 αυτοκινήτων, ένα δωμάτιο για τα ασημικά και ένα άλλο για τις 1000 κούκλες της Κάντι, ένα ψυχόμενο ανθοπωλείο και ακόμη και μια ειδική αίθουσα συσκευασίας δώρων.

Tο Candyland ήταν επίσης το μέρος όπου η Τόρι Σπέλινγκ παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, τον Τσάρλι Σαχναϊάν, σε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2004 και θεωρήθηκε ένας από τους πιο ακριβούς γάμους στην ιστορία: Mόνο το φόρεμα της νύφης κόστισε 50.000 δολάρια και η δεξίωση περίπου 800.000 δολάρια.

Μερικά χρόνια μετά τον θάνατο του Άαρον Σπέλινγκ το 2006, η Κάντι αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη.. Την πούλησε για 120 εκατομμύρια δολάρια, ρεκόρ για την έπαυλη, και μετακόμισε σε ένα μικρότερο μέρος.

Αλλά το σπίτι της δεν είναι τόσο μικρό ώστε να μην μπορεί να φιλοξενήσει την κόρη της και τα πέντε εγγόνια της, υποστηρίζουν πολλοί. Μάλιστα, την έχουν επικρίνει στο Instagram επειδή δεν το κάνει, καθώς θαυμάζει τα τριαντάφυλλα που ανθίζουν στο μπαλκόνι της.

Όταν η Τόρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λιγότερο από ένα μήνα, η 77χρονη μητέρα της διαβεβαίωσε το TMZ ότι θα βοηθούσε οικονομικά την κόρη της αν το χρειαζόταν. "Αγαπώ την κόρη μου, θα τη στηρίξω σε ό,τι κάνει. Θα είμαι πάντα εδώ γι’ αυτήν" δήλωσε.

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι