ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το σώμα μιας αγνοούμενης Μεξικανής, 24 ετών, βρέθηκε να επιπλέει σε κανάλι του Βερολίνου

Η Mαρία Φερνάντα Σάντσεζ βρισκόταν στο Βερολίνο για να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της, ήταν βρέθηκε νεκρή σε κανάλι της Γερμανίας.

Το πτώμα μιας νεαρής Μεξικανής φοιτήτριας, η οποία εξαφανίστηκε στη Γερμανία στα τέλη του περασμένου μήνα βρέθηκε να επιπλέει σε ένα κανάλι του Βερολίνου. Οι αρχές δήλωσαν ότι το σώμα της 24χρονης Mαρία Φερνάντα Σάντσεζ εντοπίστηκε από ένα άτομο που περπατούσε κατά μήκος μιας γέφυρας στη γειτονιά Adlershof του Βερολίνου το Σάββατο. Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία είπε ότι "δεν μπορεί να θεωρηθεί υπαιτιότητα τρίτων" και ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας του πτώματος. Το Υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικού πήρε θέση στο περιστατικό και εξέδωσε ανακοίνωση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X - παλαιότερα γνωστή ως Twitter- ότι οι αρχές στο Βερολίνο ανέφεραν την ανακάλυψη μιας νεκρής γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της Σάντσεζ.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Andrés Manuel López Obrador, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι επρόκειτο να ζητήσει από τον Γερμανό, Frank-Walter Steinmeier, να εντείνει τις προσπάθειες για την αναζήτηση της νεαρής γυναίκας. Για το άτυχο κορίτσι είχε εκδoθεί Amber Alert με φωτογραφία και όλες τις σχετικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή της.

Η 24χρονη Σάντσεζ, η οποία ήταν γνωστή στους φίλους της ως "Maffy", αποφοίτησε με πτυχίο στην Επικοινωνία από το Tecnológico de Monterrey, ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Μεξικού. Μετακόμισε στο Βερολίνο πριν από πέντε μήνες για να ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της στη σχεδίαση μέσων στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών. Σύμφωνα με την εφημερίδα El País, δηλώθηκε εξαφανισμένη στις 23 Ιουλίου, αφού η οικογένειά της επικοινώνησε με το προσωπικό της φοιτητικής κατοικίας όπου έμενε, αφού δεν είχε νέα της.

Η κοπέλα επρόκειτο να παρευρεθεί σε ένα πάρτι LGTB+ στις 22 Ιουλίου, αλλά αποφάσισε να μείνει μέσα για να εργαστεί σε μία εργασία της. Λέγεται ότι έφυγε από την φοιτητική κατοικία, που βρίσκεται στην περιοχή Treptow-Köpenick, ωστόσο κανείς δεν την είδε να φεύγει ή να γυρνάει. Ο Χαβιέ Σάντσεζ, ο πατέρας της νεαρής, είπε στην εφημερίδα ότι η κόρη του έμενε σε ένα δωμάτιο που βρισκόταν στον πρώτο όροφο και ότι το μπαλκόνι είχε θέα στο δρόμο.

Σύμφωνα με την El País, η Mαρία Φερνάντα Σάντσεζ άφησε το κινητό της στο κρεβάτι της και ότι τα προσωπικά της αντικείμενα στο δωμάτιο είχαν μετακινηθεί, όταν έφτασε η αστυνομία για έρευνα. Βρέθηκε, επίσης, σχόλιό της σε ομάδα του Facebook, όπου ρωτούσε για κάποιον καλό ψυχολόγο, καθώς " δεν ένιωθε ιδιαίτερα καλά". Οι γονείς της βέβαια έχουν άλλη άποψη, τονίζοντας ότι ήταν ενθουσιασμένη για ένα επερχόμενο ταξίδι της, ενώ οι φίλοι της την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό και αισιόδοξο άτομο.

Οι αρχές του Βερολίνου χρησιμοποίησαν σκύλους από τις μονάδες τους K-9 και δύτες για να ελέγξουν τις πλωτές οδούς στην πόλη. Τουλάχιστον 125 εθελοντές συμμετείχαν επίσης στην έρευνα, επισυνάπτοντας αφίσες με το ομοίωμα της 24χρονης σε όλη την πόλη.

Στα πρώτα στάδια της έρευνας, η αστυνομία του Βερολίνου περιέγραψε τη Mαρία Φερνάντα Σάντσεζ ως ένα άτομο που ήταν "υπό την επήρεια εξαιρετικά κακής ψυχολογικής κατάστασης". Αλλά, ο πατέρας της είπε ότι ήταν απλώς "πολύ νοσταλγική για το σπίτι της".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το outfit που είδαμε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

30 Απρ 2024

Φίλιππος Μιχόπουλος: Γελαστός στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Το ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση του χωρισμού του, την περασμένη Παρασκευή, αμέσως αφού έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

30 Απρ 2024

13 νέα βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα αμέσως μετά το Πάσχα

13 νέες προτάσεις μας περιμένουν, μεταξύ των οποίων δύο εκδόσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη.

30 Απρ 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων για τις ποινές- χάδι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Εκτιτέα τα πέντε έτη, δυνατότητα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.