ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάντρα Μπούλοκ: Πέθανε ο 57χρονος σύντροφός της από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση

Δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη μας ηθοποιό.

Ο επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, Μπράιαν Ράνταλ, πέθανε στις 5 Αυγούστου. Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η οικογένειά του σε δήλωση στο PEOPLE τη Δευτέρα. Ήταν 57 ετών.

"Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε μαζί σας ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ειρηνικά μετά από μια μάχη τριών ετών με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση", δήλωσε η οικογένειά του. "Ο Μπράιαν επέλεξε να κρατήσει το ταξίδι του με την νόσο ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του". "Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι με τις δικές μας", πρόσθεσε η οικογένειά του. "Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν", καταλήγει η δήλωση, με την υπογραφή "Η αγαπημένη του οικογένεια".

Η Σάντρα Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Ραντάλ που ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο για να γίνει στη συνέχεια φωτογράφος, όταν ανέλαβε να φωτογραφίσει τα γενέθλια του γιου της Λούις τον Ιανουάριο του 2015. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος και μάλιστα πήγαν μαζί στον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θέρουξ.

Η σχέση του ζευγαριού μετατράπηκε σε μία δυνατή αγάπη, όπως λέει πηγή στο Us τον Νοέμβριο του 2017. Σύμφωνα με μια πηγή η Μπούλοκ, η οποία υιοθέτησε τον γιο της Λούις το 2010 και την κόρη της Λάιλα το 2015, μπορούσε πάντα να υπολογίζει στον Ράνταλ. "Είναι ο τύπος που ανοίγει πάντα την πόρτα ή θα πάρει το σακάκι της και θα τη βοηθήσει να το φορέσει". "Ο Μπράιαν τη φροντίζει με όλους τους σωστούς τρόπους. Νιώθει ότι την αγαπούν και την εκτιμούν συνεχώς", είπε η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Ο 57χρονος φωτογράφος έπασχε από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η οποία είναι νευροεκφυλιστική νόσος που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.