ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει με μπικίνι στα 56 και δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της

Για κάποιες γυναίκες η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

βικυ_κουλιανου NDP

Η ομορφιά και η λάμψη μιας γυναίκας πηγάζει από μέσα της και δεν αναγνωρίζει ηλικία. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Βίκυ Κουλιανού, η οποία μεσουράνούσε στις πασαρέλες της δεκαετίας του 1980-1990 και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές.

Στα 56 της χρόνια, η Βίκυ Κουλιανού συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το κορμί της, αλλά και με την φυσική ομορφιά της. Το προσωπικό της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτο από καλοκαιρινές πόζες του γνωστού μοντέλου και είναι μία απόδειξη ότι η Βίκυ Κουλιανού μπορεί ακόμη να εντυπωσιάζει με την παρουσία της.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με χρυσές λεπτομέρειες, η Βίκυ Κουλιανού υπενθυμίζει σε όλους ότι παραμένει το μοντέλο με τα ωραιότερα πόδια της Ελλάδας. Η λεζάντα της άκρως καλοκαιρινής φωτογραφίας γράφει: "Γιατί τα καλοκαίρια έχουν μόνο χρώμα και άρωμα Ελλάδας 🇬🇷", και μοιάζει με ένα αληθινό καρτ ποστάλ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Βίκυ Κουλιανού φόρεσε ένα κομψό καφτάνι σε ασπρόμαυρη απόχρωση, άφησε τα μακριά μαλλιά της στην φυσική τους υφή και εξύμνησε με τα λόγια της τις ομορφιές της Ελλάδας γράφοντας: "Summertime and the life is easy 🤍🙌🏻🇬🇷 Τα μοναδικά καλοκαιρινά μεσημέρια της Ελλάδας με μοναδικό ήχο τα τζιτζίκια 🫶🏻 Ελλαδα Σαντορίνη".

H Bίκυ Κουλιανού είναι ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Οι καλοκαιρινές διακοπές και τα ελληνικά νησιά φαίνεται να έχουν δώσει ακόμη περισσότερη έμπνευση στο τοπ μόντελ των 80's και ανεβάζει την μία φωτογραφία μετά την άλλη, δείχνοντας πάντα chic και αέρινη μέσα στα καλοκαιρινά ενδύματά της.

Μέσα από τις εμφανίσεις της στην τηλεοπτική εκπομπή GNTM, η Βίκυ Κουλιανού κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου, ενώ πολλοί χρήστες του Twitter ζητούσαν να γίνει η νέα παρουσιάστρια. Έχει πραγματοποιήσει, άλλωστε, μία μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων όπως είναι ο Armani, ο Valentino και ο Versace.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.