ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κιάρα Φεράνι: Με ένα τοσοδούλι ροζ μπικίνι στα νερά της Μυκόνου

Και μερικές ακόμη στιλάτες και αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Ιταλίδας influencer από το νησί των Ανέμων.

Η Κιάρα Φεράνι επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της και επισκέφθηκε το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, την Μύκονο. Αφορμή στάθηκε το μπάτσελορ πάρτι της αδερφής της, Φρανσέσκα, η οποία θα παντρευτεί τον αγαπημένο της στις 9 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.

Η παρέα τους διέμενε σε μία υπερπολυτελή βίλα του νησιού, ενώ καθημερινά απολάμβαναν τις βουτιές τους στις ελληνικές παραλίες. Σε μία από τις εμφανίσεις της, η Κιάρα Φεράνι επέλεξε να φορέσει ένα total ροζ μπικίνι που τόνιζε καταπληκτικά την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.

Η διάσημη influencer έδειχνε άνετη με τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων, ενώ δεν έδειξε στιγμή δυσαρεστημένη με την παρουσία των παπαράτσι του νησιού. Αντιθέτως, ήταν ευδιάθετη και, μάλιστα, μερικές στιγμές τους χαιρετούσε με ένα γλυκό χαμόγελο.

Κιάρα Φεράνι: Με ένα τοσοδούλι ροζ μπικίνι στα νερά της Μυκόνου

Κιάρα Φεράνι: Με ένα τοσοδούλι ροζ μπικίνι στα νερά της Μυκόνου

NDP

Η Κιάρα λατρεύει την Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα μας. Ωστόσο, είναι πρώτη φορά που μοιράζεται τόσες πολλές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και μερικά από τα ωραιότερα συνολάκια του καλοκαιριού.

Σε μία ανάρτησή της, η influencer ποζάρει σε ένα χαρακτηριστικό πλακόστρωτο του νησιού με βουκαμβίλιες φορώντας ένα φλοράλ σετ φούστας/ μπλούζας, κρατώντας επώνυμη τσάντα σε λευκή απόχρωση.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η Κιάρα Φεράνι απαθανατίζει το ελληνικό ηλιοβασίλεμα και φοράει ένα πολύχρωμο neon φόρεμα διακοσμημένο με τρουκς.

Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του fashion icon από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Κιάρα Φεράνι γράφει: " H πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής μου @fraferragni ❤️".

Το χρυσό φόρεμά με το αποκαλυπτικό cut- out σχέδιο στη μέση φέρει την υπογραφή του Atelier Eme και είναι custom made για την ξεχωριστή περίσταση.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Ιαν 2026

"Είμαι συντετριμμένη": Η Cindy Crawford αποχαιρετά τον Valentino με ένα ειλικρινές μήνυμα

Το αντίο του κορυφαίου μοντέλου στον μακροβιότερο couturier του 20ού και του 21ου αιώνα.

20 Ιαν 2026

Σοφία της Ισπανίας | Το ιδιαίτερο Valentino φόρεμα που επέλεξε στο δείπνο του Χρυσού Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ το 2002

Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της 50ής επετείου της Ελισάβετ στο θρόνο περιελάμβανε ένα συμπόσιο με τους Ευρωπαίους ηγεμόνες, μεταξύ των οποίων ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία.

Περισσότερα από

News

20 Ιαν 2026

Σοφία Καρβέλα | "Έχω μοιραστεί με τα παιδιά μου πως βρίσκομαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ"

Η Σοφία Καρβέλα παραδέχεται ότι έχει μιλήσει ανοιχτά στα αγόρια της για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα της ζωής της.

20 Ιαν 2026

Σοφία της Ισπανίας - βασίλισσα Letizia | Η φωτογραφία από το Τατόι που αποκαλύπτει τις αληθινές τους σχέσεις

Η χειρονομία της βασίλισσας στη Σοφία της Ισπανίας που δεν πέρασε απαρατήρητη.

20 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη | Η στοργική κίνηση στον Νικόλαο Ντε Γκρες στο δείπνο μετά την ταφή της Ειρήνης στο Τατόι

Η κόρη της Αγάπης Πολίτη και του Γιώργου Βαρδινογιάννη διόρθωσε την εμφάνιση του συζύγου της με μία μόνο κίνηση.

19 Ιαν 2026

Μάρα Ζαχαρέα | Στο κυριακάτικο τραπέζι της με το αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων

Η Μάρα Ζαχαρέα ετοίμασε το πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

19 Ιαν 2026

Άριελ Κωνσταντινίδη | Στο μπάνιο της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.