ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μισέλ Γιο: Παντρεύτηκε τον σύντροφο της έπειτα από 19 χρόνια αρραβώνα

Η Μισέλ Γιο και ο Ζαν Τοντ παντρεύτηκαν στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Μαλαισιανή ηθοποιός, Μισέλ Γιο παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφο της, επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο της FIA Ζαν Τοντ, στη Γενεύη της Ελβετίας. Ήταν αρραβωνιασμένοι 19 χρόνια.

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1, Φελίπε Μάσα μέσα από μία ανάρτηση του στο Instagram. Ο Mάσα μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την τελετή, καθώς και μια όμορφη κάρτα που περιέγραφε την ιστορία της αγάπης τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου του 2004, στη Σαγκάη.

"Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T. έκανε πρόταση γάμου στην M.Y. και εκείνη είπε "ΝΑΙ"! Σήμερα, μετά από 6992 ημέρες (27 Ιουλίου) στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους συγγενείς και φίλους, είμαστε τόσο ευτυχείς που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!", έγραφε η κάρτα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, ότι η Μισέλ Γιο σε κάποιες φωτογραφίες κρατάει το χρυσό αγαλματίδιο από τα Όσκαρ. Για την ξεχωριστή ημέρα η σταρ επέλεξε να κάνει δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια της τελετής φόρεσε μία λευκή μακριά φούστα και ένα ασορτί σατέν πουκάμισο, ενώ στην συνέχεια αποτυπώνεται με ένα υπέροχο δαντελωτό φόρεμα, με κορσέ και χρυσές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, προτιμά να μείνει στην εντυπωσιακή έπαυλη του 18ου αιώνα, που διαθέτει στην Γενεύη.

Read Next

25 Οκτ 2025

Βασιλιάς Κάρολος | Η ατάκα του μετά τη συνάντηση με τον Πάπα στο Βατικανό απέδειξε ότι διαθέτει βρετανικό χιούμορ

Αμέσως μετά την κοινή λειτουργία με τον νέο Πάπα, μία ομάδα μαθητών περίμενε τον Βρετανό μονάρχη με μία ατάκα του τελευταίου να γίνεται viral.

25 Οκτ 2025

Kate Middleton - πρίγκιπας William | Η εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Epstein, όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Virginia Giuffre

Πώς η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας άλλαξαν τον ρου του σκανδάλου Epstein, όπως υποστηρίζει στο τελευταίο του βιβλίο το πιο γνωστό "θύμα" του πρίγκιπα Andrew.

Περισσότερα από

News

25 Οκτ 2025

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Ταξίδι στην πρωτεύουσα της μόδας με την κούκλα αδερφή της

Με άρωμα Ιταλίας η νέα απόδραση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

24 Οκτ 2025

Περήφανη μητέρα η Κατερίνα Καραβάτου | Στη σχολική γιορτή του γιου της, Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου καμαρώνει τον βενιαμίν της σε σχολική εκδήλωση.

24 Οκτ 2025

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την άκρως ιδιαίτερη μπλούζα από τη Zara | Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Με τη μπλούζα από τη Zara που μπορούμε να φορέσουμε παντού εμφανίστηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

24 Οκτ 2025

Nicolas Sarkozy | Ο γιος του, Louis, έγινε πατέρας για πρώτη φορά όσο ο ίδιος είναι στη φυλακή

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, το φύλο και το όνομα που θα πάρει το εγγόνι του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

24 Οκτ 2025

"Όταν η μαμά σου συναντά τον Μessi για πρώτη φορά": O David Beckham απαθανατίζει τη στιγμή

Ο 38χρονος Messi παίζει στην ομάδα του David Beckham, την Inter Miami οπότε βρέθηκε με τη Sandra Beckham, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

24 Οκτ 2025

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά του φθινοπώρου

Σε καλοκαιρινό mood βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

24 Οκτ 2025

Rocco Ritchie | Η ήρεμη ζωή του 25χρονου γιου της Madonna και του Guy Ritchie στην Ιταλία - Η εικόνα του σήμερα

Με τι ασχολείται σήμερα ο 25χρονος γιος της Madonna και του Guy Ritchie.

24 Οκτ 2025

Infanta Sofia | Έτσι επισκίασε την πριγκίπισσα Leonor στα βραβεία Πριγκίπισσας των Αστουριών

Η εμφάνιση της μικρότερης κόρης του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia στα φετινά Βραβεία Πριγκίπισσας των Αστουριών δεν πέρασε απαρατήρητη.

24 Οκτ 2025

Shakira | Αργεντινός πρώην της σύντροφος ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο με αναγνώσεις ταρώ

Ο διάσημος Αργεντινός επιχειρηματίας Antonio de la Rúa έχει αναλάβει την άφιξη του Nômade Temple Madrid.