ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφαίρεσε το ''κακό'' περιεχόμενο για τη μητέρα και την αδερφή της από την αυτοβιογραφία της

Η διάσημη ποπ σταρ κατάφερε να συμφιλιωθεί μετά από πολλά χρόνια με τη μητέρα της και την αδελφή της.

Britney Spears | Δείχνει την κοιλίτσα της στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφαίρεσε ένα πλήθος "αποκρουστικού" περιεχομένου για τη μητέρα της Λιν και την αδερφή της Τζέιμι Λιν από τα ενδεικτικά απομνημονεύματά της, The Woman In Me, αφού συμφιλιώθηκε με τα αποξενωμένα μέλη της οικογένειάς της λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου.

Σύμφωνα με μια πηγή που είναι πολύ κοντά στην 41χρονη ποπ σταρ, η Britney είχε αρχικά εκφράσει στο βιβλίο της τον "θυμό" της για τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της οικογένειάς της χειρίστηκαν τη 13χρονη συντηρητική της. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, "άφησε όλα αυτά να πάνε" και πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τα πιο σκληρά αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά της με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσει να "θεραπεύσει" τη σχέση της με τη Λιν, 68 ετών, και η Τζέιμι Λιν, 32 ετών...

"Η Λιν και η Τζέιμι Λιν δεν ζήτησαν από τη Μπρίτνεϊ να αφαιρέσει μερικά από τα άσχημα πράγματα που είχε γράψει γι 'αυτούς", αποκάλυψε η πηγή στο DailyMail.com. "Ήταν δική της επιλογή να το κάνει αυτό".

Η ποπ σταρ απελευθερώθηκε από τη 13χρονη συντηρητική της θητεία - όπου ο πατέρας της Τζέιμι, 71 ετών, είχε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της - τον Νοέμβριο του 2021, και όταν άρχισε να γράφει το βιβλίο της, η πηγή λέει ότι εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει αισθήματα δυσαρέσκειας για την οικογένειά της για τον τρόπο που ενήργησαν εκείνη την περίοδο.

Η πηγή ανέφερε ότι ''Ήταν θυμωμένη, απελπισμένη για απαντήσεις και μόλις είχε βγει από 13 χρόνια ζωής στην κόλαση. Δεν καταλάβαινε γιατί δεν την έσωσαν''.

"Αλλά από τότε τα άφησε όλα αυτά να περάσουν. Θεραπεύεται, και η μητέρα και η αδελφή της τη βοηθούν και θεραπεύονται και αυτές επίσης. Η σχέση της με την Τζέιμι Λιν είναι η καλύτερη που υπήρξε ποτέ", είπε στη συνέχεια.


Για τον σκοπό αυτό, η Σπίαρς έχει έρθει ακόμη και σε συμφωνία με τη μικρότερη αδελφή της να μην κατηγορεί η μία την άλλη και να μην μπλέκουν σε δημόσιους καυγάδες. Όταν ρωτήθηκε η αδερφή της για τη σχέση της με την Μπρίτνεϊ από το Variety, είπε: "Δεν έχω τίποτα άλλο παρά την απόλυτη αγάπη για κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειάς μου. Αυτό που έμαθα από πέρυσι, ήταν να μάθω να είμαι ανοιχτή και ότι πρέπει να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου μερικές φορές...δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να πω''.

"Η Μπρίτνεϊ και η Τζέιμι Λιν έκαναν μια συμφωνία να μην ρίχνουν το φταίξιμο η μίας στην άλλη", μοιράστηκε η πηγή. "Δεν θα υπάρξουν άλλα βιβλία μετά από αυτό".

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!