ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Μενούνος: " Άρχισα να ουρλιάζω"

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος περιγράφει τις στιγμές λίγο πριν υποδεχτεί στη ζωή το παίδι της από παρένθετη μητέρα.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στις 23 Ιουνίου του 2023. Το όνομα της μικρής είναι Αθηνά- Αλεξάνδρα και όπως την αποκάλεσε η μητέρα της σε πρόσφατη συνέντευξή της είναι το " μωρό θαύμα".

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του Χόλιγουντ και της τηλεόρασης, πέρασε πολλές δυσκολίες μέχρι να γίνει μητέρα. Για παραπάνω από 10 χρόνια η ίδια και ο σύζυγός της πάλευαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Η Μενούνος, η οποία ήταν ανοιχτή για τους αγώνες γονιμότητας που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, είπε στο "Us Weekly" σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη ότι το να κρατήσει την κόρη της για πρώτη φορά "ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου".

Η μικρή Αθηνά- Αλεξάνδρα γεννήθηκε στο Μιλγουόκι της Αμερικής, και τώρα η διάσημη μαμά της περιγράφει την βραδιά που ήρθε στη ζωή.

"Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της δείχναμε όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία", είπε η Μαρία Μενούνος στο γνωστό περιοδικό.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε τις συγκινητικές στιγμές που βίωσε τόσο η ίδια και ο σύζυγός της, όσο και η παρένθετη μητέρα με την οποία διατήρησε καθόλη την διάρκεια της κύησης εξαιρετική σχέση. Όταν, τελικά, γεννήθηκε η μικρή Αθηνά ο γιατρός την έδωσε στην αγκαλιά της παρουσιάστριας.

"Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβεν κι εγώ συνεχίσαμε να κοιταζόμαστε σαν "Ω, Θεέ μου". Ήταν απλώς σκέτη χαρά", είπε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.