ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπριζίτ Μακρόν: Απογείωσε το navy look με τον πιο σικ τρόπο

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας παραδίδει μαθήματα στυλ.

Η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υποδέχτηκε στο Ελιζέ, την Τζιλ Μπάιντεν, με τον πιο σικ και γαλλικό τρόπο. Η Μπριζίτ Μακρόν είναι ιδιαίτερα γνωστή για το προσωπικό της με φινέτσα στυλ και για αυτό όταν κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα περιοδικά μόδας.

Για την ακρίβεια, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο Ελιζέ φόρεσε ένα midi λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή, με μπλε ύφασμα στο μέρος του μπούστου και μπλε λεπτομέρειες στη μέση. Την εμφάνιση φυσικά απογείωσαν, οι μπλε γόβες και οι μικρές χρυσές άγκυρες στη μέση.

Από την άλλη, η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα ταγέρ με φούστα του οίκου Schiaparelli, στο κόκκινο χρώμα της φωτιάς και χρυσά κουμπιά, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες του οίκου Dior. Η επιλογή των brands μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού και τα δύο έχουν έδρα στο Παρίσι. Ιδιαίτερα στη φωτογραφία που ποζάρουν μαζί, δίπλα - δίπλα, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, βλέπουμε ότι τα ρούχα τους έχουν τα χρώματα της σημαίας της Αμερικής, με αποτέλεσμα η εικόνα να αποκτά κυρίως συμβολικό χαρακτήρα.

Η κόρη της Μπάιντεν, Άσλεϊ, τη συνόδευσε φορώντας ένα ρομαντικό σετ, επίσης σε navy στυλ, σε αποχρώσεις λευκό και ανοιχτό γαλάζιο. Η μάξι φούστα είναι από το brand Sachin & Babi και τα πέδιλα πλατφόρμες Alexandre Birman.

Ο λόγος επίσκεψης στη Γαλλία ήταν η επιστροφή των Η.Π.Α. στην UNESCO.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.