ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Η απίστευτη επένδυση των 4 εκατομμυρίων για καλό σκοπό

Ο έρωτας οδήγησε τον διάσημο ηθοποιό σε μία επένδυση με πολλά μηδενικά, αλλά για καλό σκοπό.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι γνωστός για τρία πράγματα: τους εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, την "αδυναμία" του στα νεότερα μοντέλα και την οικολογική του συνείδηση.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο ηθοποιός του " Λύκου της Γουόλ Στριτ" επαίνεσε δημόσια την Ελλάδα σχετικά με την αναγνώριση των νόμων και των πολιτικών για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, οι εμφανίσεις του με το εντυπωσιακό μοντέλο, Νίιλαμ Γκιλ, έχουν τραβήξει την προσοχή των παπαράτσι και όλοι συζητούν για το ειδύλλιό του με το 28χρονο μοντέλο. Θα αναρωτιέστε όμως, πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο γεγονότα μεταξύ τους.

Το νεαρό μοντέλο που φέρεται να έχει σχέση με τον ηθοποιό ζει και εργάζεται στην Αγγλία, και τώρα ο Λεονάρντο έκανε μία επένδυση εκατομμυρίων σε βρετανική εταιρεία, η οποία κατασκευάζει και εμπορεύεται vegan αθλητικά παπούτσια.

Αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ότι επένδυσε 4 εκατομμύρια δολάρια στη βρετανική εταιρεία LØCI, η οποία κατασκευάζει βέγκαν αθλητικά παπούτσια από ανακυκλωμένο μπαμπού, αφρό και καουτσούκ. Για κάθε ζευγάρι η εταιρεία ανακυκλώνει 20 πλαστικά μπουκάλια.

Ένας από τους ιδρυτές της LØCI μίλησε στην Daily Mail για τον νέο διάσημο επενδυτή τους: "Είναι απόλυτο αστέρι και βλέπει τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που τον βλέπουμε εμείς. Ήταν απόλυτη ευλογία να τον έχουμε στην ομάδα. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε ότι είναι μια βρετανική μάρκα και ποντάρει σε αυτό. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό – σίγουρα υπάρχει κάτι εκεί μέσα που τον τραβάει".

Όπως φαίνεται, ο 48χρονος σταρ βρήκε τον ιδανικό τρόπο να συνδυάσει τις δύο μεγάλες τους αγάπες, την φροντίδα του πλανήτη και τα μοντέλα, και σε κάθε του επίσκεψη στη χώρα διαμονής της νέας του σχέσης θα μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της απίστευτης επένδυσής του, αξίας 4 εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.