ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παππούδες χτύπησαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους επειδή...λερώθηκε

Τα βασανιστήρια που παιρνούσε το άτυχο παιδί στα χέρια των παππούδων της και ο τραγικός επίλογος.

Η αστυνομία του Ιλινόις δέχτηκε μία κλήση το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από τον 62χρονο Κλεντ Έλγουντς, ο οποίος τους είπε: " Χτύπησα την μικρή εγγονή μου και τώρα δεν ανταποκρίνεται". Η 5χρονη Τζάντα έμενε μόλις δύο μήνες με τους παππούδες της, καθώς η μητέρα της αδυνατούσε να τη μεγαλώσει και την εμπιστεύτηκε στους γονείς της για " μία καλύτερη ζωή".

Οι εισαγγελείς του Ιλινόις αποκάλυψαν τη φρικιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 5χρονης Τζάντα Μουρ, λέγοντας στο δικαστήριο ότι το κορίτσι δέχτηκε ξυλοδαρμούς για περισσότερους από δύο μήνες, αφήνοντάς το με σοβαρές θλάσεις που παρατηρούνται συχνότερα σε θύματα τροχαίου, ανέφερε το NBC Chicago.

Ο Κλεντ Έλγουντς και η 57χρονη σύζυγός τους συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για φόνο πρώτου βαθμού. To γραφείο εξεταστών όρισε τον θάνατο του άτυχου παιδιού ως ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς λόγω κακοποίησης ανηλίκου.

Ο αδίστακτος παππούς της Τζάντα ήταν το πρόσωπο που κάλεσε το 911 παραδεχόμενος το γεγονός, ενώ όταν κλήθηκε για κατάθεση δήλωσε: " ήμουν λίγο παραπάνω σκληρός" για τον τραγικό θάνατο της 5χρονης εγγονής του.

Δεν ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που το παιδί κακοποιήθηκε από τα χέρια των παππούδων του. Η Τζάντα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι, αλλά το σώμα της είχε ήδη πολλά τραύματα σε επούλωση. Η αυτοψία έδειξε ότι το κοριτσάκι ήταν καλυμμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με "μώλωπες, εκδορές και ουλές σε διάφορα στάδια επούλωσης". Οι παππούδες δεν αρνήθηκαν στιγμή ότι χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά το παιδί με ζώνη, παπούτσια ή τα γυμνά τους χέρια.

Μάλιστα, όπως δήλωσαν στους αστυνομικούς " έκανε πολλές φορές την ανάγκη της πάνω της, και την είχαμε προειδοποιήσει". Στο σπίτι βρέθηκε ημερολόγιο, το οποίο είχε σημειωμένες 4 ημερομηνίες στον μήνα του Ιουνίου, και φαίνεται να ήταν οι ημέρες με το άτυχο κοριτσάκι είχε λερώσει το εσώρουχό της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι ξαπλωμένο και τελείως γυμνό στον καναπέ του σπιτιού- κόλαση. Oι εισαγγελείς ανέφεραν ότι το σώμα της έφερε εσωτερικά κατάγματα τα οποία συναντώνται σε θύματα τροχαίων, ενώ, επιπλέον, είχε αιμορραγία στο διάστημα μεταξύ του εγκεφάλου και του κρανίου της, υποδεικνύοντας έναν εγκεφαλικό τραυματισμό.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!