ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που μετανιώνει για το βιβλίο του Χάρι, " Spare"

Τι οδήγησε, τελικά, το βασιλικό ζευγάρι στην ολική καταστροφή της φήμης τους;

Έχουν περάσει παραπάνω από έξι μήνες που ο πρίγκιπας Χάρι κυκλοφόρησε το βιβλίο " Spare" με απομνημονεύματά του, μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή στο παλάτι, την σχέση του με την βασιλική οικογένεια και την μάχη με τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Το 'Spare" έγινε best seller σε πολλά σημεία του κόσμου, ενώ οι κριτικές ήταν ποικίλες. Πολλοί εκτίμησαν το γεγονός, ότι ο μικρότερος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνας έδωσε μία "κλεφτή" ματιά στη ζωή ενός γαλαζοαίματου, χωρίς να προσπαθήσει να ωραιοποιήσει καταστάσεις, μιλώντας ανοιχτά για τα προβλήματά του και τις εμπειρίες του.

Στον αντίποδα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι εξέθεσε ανεπανόρθωτα τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και διέλυσε την σχέση του με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού ψυχαγωγικού περιοδικού, Heat World, η Μέγκαν Μαρκλ μετανιώνει για την κυκλοφορία αυτού του βιβλίου, καθώς θεωρεί πως ήταν η αρχή του τέλους της εταιρίας τους, Archewell. Τον Ιούνιο, η εταιρεία τoυ Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τερμάτισε αμοιβαία τη συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify και έκτοτε έχουν βγει πολλές αναφορές για εσωτερικές διαφωνίες.

Τώρα, το ρεπορτάζ θέλει την Μέγκαν Μαρκλ να συνδέει χρονικά τα γεγονότα των επιχειρηματικών τους κινήσεων και να θεωρεί ότι έχει γίνει λανθασμένος χειρισμός. Το " Spare" κυκλοφόρησε μόλις μερικές εβδομάδες μετά την σειρά τους στο Netflix " Harry & Meghan", στρέφοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Ακολούθησε, το αυτοκινητιστικό ατύχημά τους, το οποίο πολλοί θεώρησαν ότι ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο, με αποτέλεσμα το κοινό να χαρακτηρίσει το ζευγάρι " απελπισμένους για δημοσιότητα".

Μία πηγή ισχυρίστηκε, επίσης στο αγγλικό περιοδικό: "Ήταν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και τώρα είναι σαφές ότι ο Χάρι μπορεί να έχει ξεπεράσει κάποιες από αυτές τις αρνητικές απόψεις προς την οικογένειά του".

Επιπλέον, η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η Μαρκλ "τώρα μετανιώνει που δεν ήταν πιο έμπρακτα αναμεμειγμένη όταν έφτιαχνε το βιβλίο του ο Χάρι. Αυτή η θεωρία ότι είχε μικροδιαχειριστεί ό,τι έγραψε ή είχε λόγο στο χειρόγραφο είναι εντελώς λάθος - ήταν το βιβλίο του Χάρι και τον άφησε να συνεχίσει με αυτό που ήθελε".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.