ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα: "Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου"

Οι πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της.

Η Μαρία Μενούνος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 23 Ιουνίου με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, έπειτα από μακρόχρονη προσπάθεια και μεγάλη ταλαιπωρία

Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια και lifestyle reporter μίλησε στο περιοδικό US Magazine μαζί με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro, για την τεράστια μάχη που έδωσε για τη μητρότητα, ενώ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τη νεογέννητη κόρη της, Αθηνά.

"Ήταν η πιο σπουδαία στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και την άφησε επάνω μου. Κάθισα με το μωρό στο στήθος μου, κοιτιόμασταν με τον Kevin και σκεφτόμασταν: ω Θεέ μου. Ήταν πραγματική ευτυχία", δηλώνει η Μαρία Μενούνος.

Το μεγάλο ταξίδι της παρουσιάστριας προς τη μητρότητα ξεκίνησε πριν από 10 ολόκληρα χρόνια, όταν η ίδια λόγω προβλημάτων γονιμότητας αναγκάστηκε να καταφύγει στη μέθοδο της εξωσωματικής. Ωστόσο, η διαδικασία διακόπηκε, αφού η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου το 2017.

Ξεπερνώντας το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της παρά την αποτροπή του γιατρού έκαναν εκ νέου προσπάθειες, οι οποίες απέδωσαν το περασμένο φθινόπωρο.

"Η Athena είναι το μωρό-θαύμα μας”, είπε η ίδια. "Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτήν” πρόσθεσε, ενώ στη συνέντευξη αναφερόμενη στα συναισθήματά της είπε ότι "αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ευφορία. Για τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε. Πήγαινα στα πάρτι γενεθλίων των παιδιών και στεναχωριόμουν λίγο γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένη, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω."

Περιγράφοντας τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με την κόρη της, σημείωσε: "Όλο το σπίτι είναι σε χαρούμενη κατάσταση! Ο μπαμπάς μου, η Abuelita της, η τροφός της, όλοι μας, τόση πολλή αγάπη. Οι άνθρωποι λένε ότι δεν θα νοιάζεσαι πια για τα σκυλιά σου, αλλά αν δεν ζουλάω την Athena, ζουλάω αυτά."

Όσο για το πώς επέλεξαν το όνομα Athena, τόνισε: "Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα, και όλοι λένε ότι όταν δεις το μωρό, θα ξέρεις, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε, τι κάνουμε; Η Athena είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας και ο Keven λάτρευε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!"

Read Next

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.