ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αλέν Ντελόν: Ο σταρ ως "θύμα κακοποίησης" και τα δύσκολα γεράματα

Η πρώην μακιγιέζ του 87χρονου διάσημου γάλλου σταρ, και νυν "dame de compagnie" του, κατηγορείται από τα παιδιά του για κακοποίηση του ηθοποιού.

Στα χρόνια που πέρασαν, πολλές όμορφες γυναίκες βρέθηκαν στο πλευρό του γάλλου ηθοποιού που αναδείχτηκε σε διεθνές σεξ σύμβολο τις δεκαετίες του 1960 και 1970, πρωταγωνιστώντας σε κλασικές ταινίες όπως ο "Ρόκο και τα αδέλφια του" (1960), ο "Γατόπαρδος" (1963) και "Μπορσαλίνο" (1973). Και τώρα βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα πραγματικό δράμα με επίκεντρο την Χιρόμι Ρόλιν, τελευταία γυναίκα της ζωής του και κατά δύο δεκαετίες νεότερή του. Πρώην make-up artist από την Ιαπωνία, η Ρόλιν ήταν κάποτε η μακιγιέζ του ηθοποιού, αλλά η σχέση τους προχώρησε σε κάτι περισσότερο, προς μεγάλη ανησυχία των τριών παιδιών του Ντελόν.

Ο δικηγόρος των παιδιών, δήλωσε ότι από το καρδιαγγειακό ατύχημα του σταρ το 2109, και μετά η κυρία Rollin "εγκαταστάθηκε στο σπίτι" και "δεν έπαψε ποτέ να απομονώνει τον Alain Delon από συγγενείς, φίλους και οικογένεια, χρησιμοποιώντας έμμεσους τρόπους αλλά και απειλές. Ο εισαγγελέας του Montargis (Loiret) ανακοίνωσε στις 6 Ιουλίου την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας για φερόμενες πράξεις ηθικής παρενόχλησης, υπεξαίρεση αλληλογραφίας, βία κατά ευάλωτων ατόμων, κατάχρηση αδυναμίας και κακοποίηση ζώων.

Η δικαστική διαμάχη

Από την πλευρά της η Χιρόμι Ρόλιν πέρασε στην αντεπίθεση αποστέλοντας επιστολή 39 σελίδων στον εισαγγελέα, την οποία αποκάλυψε η "le Parisien”, στην οποία -όπως έγινε γνωστό- διαψεύδει τον όρο "dame de compagnie” του Αλέν Ντελόν και αμφισβητεί τις κατηγορίες των παιδιών του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου παρουσιάζοντας την εκδοχή της για τα γεγονότα.

Στο έγγραφο των 39 σελίδων, η Χιρόμι διαβεβαιώνει ότι γνώρισε τον σταρ το 1989 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας όπου ήταν "βοηθός σκηνοθέτη” και ότι "απέκτησαν γρήγορα μια στενή σχέση.” Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2021 στο TV5 Monde, το είδωλο του κινηματογράφου την παρουσίασε ως τη "Γιαπωνέζα σύντροφό του.” Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η καταγγελία των παιδιών του Ντελόν αποτελεί στρατηγική για να εμποδίσουν την 60χρονη να λάβει ενδεχομένως μέρος της κληρονομιάς του σταρ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των παιδιών του Ντελόν η Ρόκιν "δεν έπαψε ποτέ να απομονώνει τον Ντελόν από τους συγγενείς, τους φίλους και την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας ελιγμούς και απειλές" από το εγκεφαλικό επεισόδιο του ηθοποιού το 2019.

Η δική της εκδοχή

"Από το 2006, η κυρία Rollin μετακόμισε στο σπίτι στο Douchy. Έπειτα έζησαν μαζί και μοιράστηκαν μια ζωή ως ζευγάρι μέχρι που την έδιωξαν από αυτό το σπίτι στις 5 Ιουλίου”, αναφέρεται, ωστόσο, στην επιστολή που υπογράφει o Yassine Bouzrou, δικηγόρος της Ρόλιν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, "δεν ήταν σε καμία περίπτωση η κυρία επί των τιμών του Ντελόν. Ήταν η σύντροφός του από τις αρχές της δεκαετίας του 2000" και "δεν πληρωνόταν για να κρατά παρέα στον κύριο Ντελόν", συνεχίζει το σημείωμα. Επισημαίνεται, επίσης, ότι ο ηθοποιός "δεν φαίνεται να έχει υποβάλει καμία καταγγελία" εναντίον της και ότι οι καταγγελίες που υποβλήθηκαν ήταν, σύμφωνα με τον Τύπο, από τα παιδιά του.

"Ωστόσο”, επισημαίνεται στο έγγραφο, "δεν φαίνεται ότι ο Αλέν Ντελόν έχει τεθεί μέχρι σήμερα υπό οποιαδήποτε νομική προστασία που θα δικαιολογούσε την υποβολή καταγγελίας από τα παιδιά του για να καταγγείλουν αδικήματα των οποίων ο ίδιος μπορεί να έχει πέσει θύμα.” Στην επιστολή επισημαίνεται επίσης ότι η Ρόλιν "διατηρούσε πάντα μια περίπλοκη σχέση με τα παιδιά του Ντελόν”, τα οποία "ποτέ δεν αποδέχτηκαν την ύπαρξη της ρομαντικής σχέσης τους."

Τέλος, ο δικηγόρος αμφισβητεί τα κίνητρα των παιδιών του ηθοποιού. "Πράγματι πρέπει να φοβόμαστε ότι τα παιδιά του Delon θέλουν να διασφαλίσουν ότι η κληρονομιά του πατέρα τους θα πάει στο σύνολό της σε αυτά και ότι δεν θα γίνει κανένα δώρο στη γυναίκα που μοιράζεται την καθημερινότητά του, την κυρία Rollin", έγραψε. Σύμφωνα με τη "le Parisien”, το ενδεχόμενο ενός γάμου είναι ένας από τα κομβικά σημεία της διαμάχης. "Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Alain Delon φέρεται να συνέταξε μια δήλωση στην οποία αρνιόταν να την παντρευτεί και αρνιόταν να της δώσει οποιοδήποτε δικαίωμα επί των περιουσιακών του στοιχείων", αναφέρει η εφημερίδα.

Αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κτήμα Douchy (Loiret), σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ρόλιν ισχυρίζεται ότι μπόρεσε να ανακτήσει μόνο μερικά από τα προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτά δεν περιλάμβαναν τιμαλφή, χρήματα ή αλληλογραφία με τον σταρ. Την περασμένη εβδομάδα, τα δικαστήρια ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα κατά της Ρόλιν κυρίως για πράξεις ψυχολογικής παρενόχλησης, έπειτα από δύο καταγγελίες των τριών παιδιών του σταρ. Σε απάντηση, η ίδια η 66χρονη γυναίκα υπέβαλε καταγγελία την Παρασκευή 7 Ιουλίου, αρνούμενη όλους τους ισχυρισμούς εναντίον της.

Ποια είναι η Χιρόμι Ρόλιν

Είτε ως "κυρία που κρατά παρέα”, "σύντροφος” ή "φίλη”, ο ρόλος της 66χρονης με το ιερό τέρας του κινηματογράφου έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Εργαζόμενη στην κινηματογραφική βιομηχανία, η Χιρόμι Ρόλιν λέγεται ότι γνώρισε τον Ντελόν το 1992, όταν εργαζόταν ως δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία "Η επιστροφή του Καζανόβα.”

Η Γιαπωνέζα ηθοποιός, 66 ετών σήμερα, συνεργάστηκε επίσης με τον ηθοποιό στο πλατό της σειράς "Frank Riva”, που μεταδόθηκε από το France 2 το 2003. Στο μεταξύ, η Χιρόμι Ρόλιν συμμετείχε στα γυρίσματα γαλλικών ταινιών ως μακιγιέζ, βοηθός σκηνοθέτη κ.ά. Εργάστηκε στις ταινίες "Les Fugitifs”, "Un crime”, "Adultère (mode d’emploi)” και "Belle maman” στις δεκαετίες του 1980 και 1990, σύμφωνα με την εγγραφή της στο lMBd, τη "διαδικτυακή βάση δεδομένων ταινιών”.

"Αυταρχική και απειλητική”

Η Χιρόμι Ρόλιν λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά στον σταρ μετά την καρδιακή του προσβολή το 2019. Η Γιαπωνέζα ηθοποιός ήταν "πολύ παρούσα στο πλευρό [του] καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του”, όπως αφηγήθηκε ήδη ο σταρ το 2021 στο TV5 Monde.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των παιδιών, η 66χρονη γυναίκα ζει με τον Alain Delon στο κτήμα του στο Douchy, Loiret, από το 2019. Περιγράφει μια γυναίκα που είναι "όλο και πιο επιθετική, υποτιμητική και προσβλητική απέναντι στον ίδιο και τα παιδιά του.”

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.