ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αντιμέτωπος με κατηγορίες ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικές επιθέσεις - ''Μου αρέσει να φλερτάρω''

Ξεκίνησε η απολογία του Κέβιν Σπέισι για τις σεξουαλικές επιθέσεις και συνεχίζει να τα αρνείται όλα.

Τι κοστούμια φοράει ο Κέβιν Σπέισι ως Frank Underwood στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά House of Cards;

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο ''House of Cards'' και "American Beauty", αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις για άντρες, τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ενώ η απολογία του ξεκίνησε την Πέμπτη. Ενώπιον όλων στο δικαστήριο και συγκεκριμένα στο Southwark Crown Court, ξεκίνησε ορκίζοντας με καθαρή και δυνατή φωνή να πει "όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια".

Πριν φτάσει να απαντήσει στις κατηγορίες, ξεκίνησε με μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας με μία δόση χιούμορ, ότι η μητέρα του θα έλεγε ότι άρχισε να παίζει θέατρο τη στιγμή που βγήκε από τη μήτρα. Όπως ανέφερε και το BBC, για τη σχέση ανάμεσα σε αυτόν και έναν καταγγέλοντα σχολίασε: "Έγινε κάπως σεξουαλική, αλλά ποτέ δεν κάναμε σεξ μαζί, επειδή ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να προχωρήσουμε παραπέρα. Ενώ όταν τον ρώτησαν αν ήταν φλερτ, ο Σπέισι απάντησε: "Ναι, μου αρέσει πολύ να φλερτάρω".

Η υπόθεση για σεξουαλικές επιθέσεις από τον Σπέισι επαναλήφθηκε από τους εισαγγελείς και στο Λονδίνο, αφού τις τελευταίες δύο εβδομάδες κατηγορήθηκε ότι άρπαξε επιθετικά τρεις άνδρες από τον καβάλο και προέβη σε σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση σε έναν τέταρτο. Στις καταθέσεις του στους ανακριτές για τα περιστατικά, όπως διάβασαν στους ενόρκους και οι εισαγγελείς, τα αρνήθηκε όλα.

Στις συνολικά 12 κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού, οι οποίες χρονολογούνται από το 2001 έως το 2013, ο Σπέισι έχει δηλώσει αθώος, ενώ αυτές αφορούν σεξουαλική και άσεμνη επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση προσώπου σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση.

Ένα άτομο, η ταυτότητα του οποίου προστατεύεται από τη βρετανική νομοθεσία, αφηγήθηκε τα περιστατικά που αφορούσαν τον Σπέισι κατά τη διάρκεια μιας προηχογραφημένης αστυνομικής συνέντευξης που παίχτηκε για τους ενόρκους στις αρχές Ιουλίου. Σε αυτή εξομολογήθηκε ότι τον είχε αγγίξει περίπου δώδεκα φορές, στο εσωτερικό των μηρών και των γεννητικών του οργάνων πάνω από τα ρούχα του, ενώ την τελευταία φορά βρίσκονταν σε ένα αμάξι και κατά την διάρκεια της πορείας τον άρπαξε με δύναμη στα γεννητικά όργανα του άντρα, προκαλώντας σχεδόν αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο λόγος που δεν μίλησε νωρίτερα για αυτό, ήταν διότι φοβόταν για πιθανές αρνητικές επαγγελματικές συνέπειες.

Η εισαγγελέας Κριστίν Άγκνιου περιέγραψε τον Σπέισι ως "σεξουαλικό νταή", ο οποίος "φαίνεται ότι απολαμβάνει να κάνει τους άλλους να αισθάνονται αδύναμοι και άβολα".

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.