ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελίν Ντιόν: "Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας για εκείνη"

Η Κλοντέτ Ντιόν μιλά μετά από καιρό στον παρουσιαστή Ζαιν-Φιλίπ Βοτιέρ, για το το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου που ταλανίζει την αδερφή της, Σελίν Ντιόν.

Η συγκινητική ανάρτηση της Σελίν Ντιόν στην μνήμη του συζύγου της

Η ταλαντούχα Καναδή τραγουδίστρια και στιχουργός της γαλλόφωνης και αγγλόφωνης ποπ, Σελίν Ντιόν, πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ακύρωση διάφορων ζωντανών εμφανίσεων, και αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν, η διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου. Η είδηση αυτή τάραξε τόσο την οικογένεια της, όσο και τους θαυμαστές της.

Το σύνδρομο δυστυχώς πέρα από το γεγονός ότι οδηγεί σταδιακά στην πλήρη μυϊκή ακαμψία, προκαλεί και κρίσεις επιληψίας και η αποδυνάμωση των μυών. Η αδερφή της, Κλοντέτ Ντιόν εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή "Bonsoir Bonsoir" του Καναδά, όπου ανέφερε ότι η Καναδή τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη και πρόθυμη να αντιμετωπίσει το σοβαρό θέμα υγείας της.

"Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου" και συνέχισε "Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε".

Η Κλοντέτ θυμήθηκε επίσης μια συναισθηματική συζήτηση που είχε με την Σελίν, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε στην αδερφή της: "Αυτό δεν μπορεί να είναι δυνατόν. Ο παράδεισος έκανε λάθος" με την Σελίν να της απαντά: "Θα με κάνεις να βάλω τα κλάματα".

Μεταξύ άλλων έδωσε και την δική της προειδοποίηση στους χρήστες που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες: "Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα άλλο ξεκάθαρο νέο για την υγεία της Ντιόν, ωστόσο η ίδια είχε δηλώσει πριν καιρό ότι, οι σπασμοί κάνουν την καθημερινότητα της πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να ακυρώσει κάθε επαγγελματικό της πλάνο, αλλά και την προγραμματισμένη περιοδεία της που όλοι περιμέναμε, καθώς θα έκανε live και στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.