ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιο είναι το πιο hot πιάτο του καλοκαιριού; Οι μάγειρες

Μην ψάχνετε από εδώ και από εκεί, ένα είναι το trend και έχει και επίσημο hashtag: #hotchefsummer. Οι σεφ είναι οι πιο hot άντρες.

The Bear

Όπως πάντα χρειάστηκε η ποπ κουλτούρα να βάλει το χεράκι της. Δυο πρόσφατα σίριαλ έβαλαν και πάλι φωτιά στις φαντασιώσεις μας και πλέον όλα τα κορίτσια ζητούν τον σεφ να βγει από την κουζίνα για να τον συγχαρούν και κυρίως να τον δουν!

Οι σεφ επέστρεψαν δυναμικά κύριοι και κυρίες. Και βασικός υπαίτιος είναι η τηλεοπτική σειρά The Bear, με τη δεύτερη σεζόν της να έχει μόλις ξεκινήσει στις ΗΠΑ. Ο καυτός σεφ "Carmy" Berzatto, τον οποίο υποδύεται ο Τζέρεμι Άλαν Γουάιτ έχει γίνει αντικείμενο του πόθου διεθνώς. Έτσι όπως σκύβει πάνω από μια κατσαρόλα που τσιγαρίζει, φορώντας το καλοφτιαγμένο λευκό T-shirt (που παρεμπιπτόντως έχει γίναι ανάρπαστο- το κατασκευάσει μια εταιρία στη Γερμανία) προκαλεί ρίγη στο γυναικείο κοινό. Κάτι η αυτοπεποίθηση, το τζιν, η ποδιά δημιουργούν ατμόσφαιρα.

Ποιο είναι το πιο hot πιάτο του καλοκαιριού; Οι μάγειρες

Βέβαια έχουμε και σε ζαχαροπλάστη. Πρόκειται για τον νέο guest star - τον σεφ ζαχαροπλαστικής Luca, τον οποίο υποδύεται ο 30χρονος Βρετανός ηθοποιός Γουίλ Πούλτερ (στη φωτογραφία, δεξιά), ο οποίος δήλωσε στο περιοδικό Variety ότι "κυριολεκτικά παρακαλούσε να συμμετάσχει στη σειρά" για να πραγματοποιήσει "ένα όνειρο να υποδυθεί έναν σεφ στην τηλεόραση" και ότι έχει "τεράστιο σεβασμό" για τους ανθρώπους της βιομηχανίας τροφίμων και υπηρεσιών. Μάλιστα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο, ο Πούλτερ πέρασε χρόνο στην κουζίνα των εστιατορίων St John, Black Axe Mangal (τώρα F.K.A.B.A.M.) και Trullo του Λονδίνου.

Και βέβαια έχουμε και τον Gabriel (Λούκας Μπράβο) από το Emily in Paris. Μην μου πείτε ότι δεν θα θέλατε να μάθετε και εσείς να μαγειρεύετε την τέλεια ομελέτα στο τηγάνι εκείνο; Όσο και αν προσπαθεί η Emily να απομακρυνθεί από κοντά του και να κάνει άλλες σχέσεις, η κουζίνα την καλεί, όπως και ο πρωταγωνιστής της.

Emily in Paris

Είναι η δημιουργικότητα; Η εργατικότητα; Η στοχοπροσήλωση; Η φινέτσα; Ή τελικά το ίδιο το φαγητό; Όπως και να' χει οι σεφ παίρνουν τα ηνία και μάλιστα κλείνουν πλέον και συμφωνίες με brands που δεν αφορούν τον χώρο της εστίασης. Ο Rōze Traore, που είχε εργαστεί στο εμβληματικό Eleven Madison Park στη Νέα Υόρκη, έχει επίσης γίνει μοντέλο για τη Nike και τη Louis Vuitton. Πρόσφατα άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου η οικογένειά του έχει ρίζες και εκείνος απολάμβανε στις διακοπές του το καλοκαίρι. Πρόσφατα σε μία συνέντευξή του στο περιοδικό W ο φωτογράφος τον αιχμαλωτίζει να εργάζεται σε μια κουζίνα από ανοξείδωτο ατσάλι, φορώντας ένα πουκάμισο πόλο Dior με μονόγραμμα.

Το trend οσμίστηκε και το λαγωνικό βέβαια του μάρκετινγκ, η Βικτόρια Μπέκαμ που σκέφτηκε πως κρίμα θα ήταν να χαθεί τέτοια ευκαιρία και έβαλε τον Ντέιβιντ να μαγειρέψει burritos με την κόρη του Χάρπερ στην άψογη κουζίνα τους στο Cotswolds, φορώντας ένα φρέσκο λευκό T-shirt και τον στόλισε μ΄ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ: μια πετσέτα τσαγιού Daylesford στον ένα ώμο, επεκτείνοντας τις επιχειρήσεις και προς τα εκεί. Γιατί όχι;

Για να μην πάμε στα δικά μας και μιλήσουμε για τους εγχώριους σεφ. Ας πούμε ότι κάποιος ασχολείται με τη γαλλική κουζίνα, άλλος με την ιταλική, κάποιος με την ιαπωνική- fusion. Kαι δεν είναι ανέκδοτο, ξέρετε "ήταν ένα Γάλλος, ένας Ιταλός" κλπ. Επομένως ένα είναι το σύνθημα για φέτος το καλοκαίρι: κορίτσια ψάξτε τις κουζίνες.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"