ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντάνιελ Κρεγκ- Ρέιτσελ Βάις: ένας έρωτας που άνθισε μέσα από τη φιλία τους

Λίγοι ίσως ξέρουν πως οι δύο ηθοποιοί ήταν για χρόνια φίλοι πριν γεννηθεί η πρώτη σπίθα στα γυρίσματα ταινίας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: να κρατήσουν στην αρχή τον δεσμό τους κρυφό και να παντρευτούν μες στην καρδιά της Νέας Υόρκης με 4 μόλις προσκεκλημένους: την κόρη του, τον γιο της και δύο συγγενείς για μάρτυρες.

Γιατί καλά ένας διάσημος στο ζευγάρι, αλλά δύο; Κι ένας εξ αυτών ο επί δεκαπέντε χρόνια James Bond; Ε, ναι.

Η Βάις και ο Κρεγκ γνωριζόντουσαν ήδη από το Πανεπιστήμιο, από το 1994 δηλαδή και μάλιστα είχαν παίξει τότε και σε μια θεατρική παράσταση μαζί.

Λίγο αργότερα η Ρέιτσελ θα γνωρίσει τον σκηνοθέτη Ντάνιελ Αρανόφκσι, με τον οποίο θα μείνουν μαζί για δέκα χρόνια περίπου, αλλά δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γνωρίστηκαν στο Λονδίνο (η ίδια είναι εξάλλου Βρετανίδα) στα παρασκήνια μιας θεατρικής παραγωγής στην οποία συμμετείχε. Έπειτα, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί του. Ο γιος τους, Χένρι γεννήθηκε τον Μάιο του 2006, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2010.

Ο Κρεγκ με τη σειρά του είχε ήδη στο ενεργητικό του έναν γάμο με την ηθοποιό Φιόνα Λούντον με την οποία απέκτησαν μια κόρη, την Έλλα. Έπειτα για 7 χρόνια διατηρούσε δεσμό με μια Γερμανίδα ηθοποιό.

Ο Κρεγκ και η Βάις συναντήθηκαν και πάλι στα γυρίσματα της ταινίας Dream House, όπου υποδυόντουσαν το ζευγάρι. Όσοι δούλεψαν μαζί τους στα γυρίσματα έλεγαν πως υπήρχε μια εκρηκτική χημεία μεταξύ τους, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να προδίδει πως άρχισαν να βγαίνουν ως ζευγάρι. Κανείς δεν το είχε καταλάβει. Ξεκίνησαν να βγαίνουν λοιπόν τον Δεκέμβριο του 2010.

"Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον, και εκτιμάμε επίσης πολύ και τις δουλειές που κάνει ο καθένας μας" έχει πει η Ρέιτσελ σε συνέντευξη της, αν και σπάνια μιλάει για τη σχέση της. Ο Κρεγκ έμελλε να γίνει εκείνος που θα την έπειθε τελικά να παντρευτεί, "δεν ήταν ποτέ μες στις φιλοδοξίες μου, ήταν κάτι που απλώς συνέβαινε στις ρομαντικές κομεντί" έχει πει η Βάις.

Έτσι, ο γάμος δεν ήταν μες στα σχέδια της. Συνέβη όμως, τον Ιούνιο του 2011. Η ίδια λέει πως φοράει περήφανα το δαχτυλίδι της για να δηλώσει πως είναι "πιασμένη". Μάλιστα άλλαξε και το επίθετό της και χρειάστηκε να αλλάξει και όλα τα νομικά της έγγραφα. Το 2018 γεννήθηκε η κόρη τους - ένα δώρο εκτός προγράμματος και αυτό.

Η ίδια σημειώνει πως η δυσκολία στη σχέση τους είναι η διασημότητα, την οποία αντιμετωπίζουν από κοινού. Μάλιστα ο Κρεγκ έχει πει σε δική του συνέντευξη πως η Ρέιτσελ κάνει τα πάντα για να ζουν μια φυσιολογική ζωή. "Είναι τόσο διάσημος" είπε η Ρέιτσελ για εκείνον. "(αν μιλούσα...) θα ήταν σαν προδοσία. Πρέπει να προστατεύεις τον γάμο σου" είπε στο περιοδικό More.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε ήδη γίνει σούπερ σταρ αφού η πρώτη James Bond περιπέτειά του, το Casino Royal ξετυλίχθηκε στη μεγάλη οθόνη το 2006. Ο ίδιος είχε δεχθεί σφοδρές επιθέσεις καθώς πολλοί φαν του ήρωα διαφωνούσαν με την επιλογή του ως κεντρικού ήρωα, αφού δεν θύμιζε τα στάνταρτς που είχαν ορίσει οι προκατοχοί του: ψηλοί, μελαχρινοί. Ωστόσο τόσο ο Σον Κόνερι, όσο και άλλοι James Bond στήριξαν τον ηθοποιό που τελικά έγραψε ιστορία στον ρόλο.

Έναν ρόλο που όμως η Βάις δεν αγαπούσε και πολύ, αφού συχνά ο σύζυγός της ερχόταν τραυματισμένος από τα γυρίσματα, αφού γύριζε ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές του σεναρίου. Τώρα λοιπόν που αποχαιρέτισε τον ρόλο του, μια νέα περίοδος φαίνεται να αρχίζει για εκείνους. Μετρούν άλλωστε περισσότερα από 10 χρόνια κοινής ευτυχίας και φαίνεται να συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"