ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Άφησε 100.000.000€ στην 33χρονη σύντροφό του, Μάρτα

"Είναι σε αναγνώριση "της αγάπης που είχα για αυτούς και της αγάπης που είχαν για μένα", έγραψε στη διαθήκη του ο Καβαλιέρε,

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε τον προηγούμενο μήνα σε ηλικία 86 ετών, άφησε 100.000.000€ στην σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα και την διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης, Fininvest, στα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

O τρεις φορές Ιταλός Πρωθυπουργός προνόησε για την διαθήκη του και " τακτοποίησε" συγγενείς και φίλους, μοιράζοντας μερικά εκαταμμύρια εδώ και εκεί. Εκτός από την Μάρτα και τα δύο παιδιά του, ο Μπερλουσκόνι άφησε, επίσης, 100 εκατομμύρια ευρώ στον αδερφό του, Πάολο, και 30 εκατομμύρια ευρώ στον Μαρτσέλο Ντελ’ Ούτρι, πρώην γερουσιαστή του κόμματός του Forza Italia που εξέτισε ποινή φυλάκισης για σχέση με τη μαφία.

Μάλιστα, στη διαθήκη του ο " άτακτος" Πρωθυπουργός της Ιταλίας εξηγεί γιατί δίνει κομμάτι της κληρονομιάς του στην Μάρτα Φασίνα και τον επαγγελματικό συνεργάτη του, Μαρτσέλο, δηλώνοντας: "είναι η αναγνώριση της αγάπης που είχα για αυτούς και της αγάπης που είχαν για μένα".

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε πίσω του μία αμύθητη περιουσία, πέντε παιδιά και μία χήρα, η οποία έδειχνε συντετριμμένη στη κηδεία του αγαπημένου της. Η Μάρτα Φασίνα ήταν 52 χρόνια μικρότερη από τον ισχυρό άντρα της Ιταλίας, ενώ είχε κάνει τατουάζ τα αρχικά του πριν προχωρήσουν σε έναν " συμβολικό" γάμο.

H "τελετή αγάπης" όπως την αποκάλεσαν έγινε σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Lesmo, βόρεια του Μιλάνου πέρυσι. Εκτιμάται ότι κόστισε τουλάχιστον 400.000 ευρώ.

Οι δυο τους έμοιαζαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακοπές σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια και κοινές εμφανίσεις σε επαγγελματικά του events.

Το κόστος του γάμου του λίγο πριν φύγει από την ζωή δεν ήταν μεγάλο για τον Καβαλιέρε, αφού η συνολική του περιουσία αποτιμήθηκε από το Forbes στα 6,4 δισεκατομμύρια ευρώ (5,5 δισεκατομμύρια £).

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του περιλαμβάνει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο AC Monza, ακίνητα, γιοτ και έργα τέχνης, αλλά το κύριο πλεονέκτημα είναι η Mediaset, ο μεγαλύτερος εμπορικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ιταλίας.

Η οικογένειά του σκέφτεται πλέον να μετατρέψει τη "Villa San Martino", την κύρια κατοικία του Μπερλουσκόνι, όπου φιλοξένησε επαγγελματικές και πολιτικές συναντήσεις, καθώς και μερικά από τα σεξουαλικά πάρτι του "bunga bunga", σε μουσείο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.