ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Πριγκίπισσα Λεονόρ ετοιμάζεται να γίνει στρατιώτης

Η μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Φιλίππου ΣΤ΄ και της Βασίλισσας Λετίθια ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της.

Η Ισπανίδα πριγκίπισσα Λεονόρ θα ξεκινήσει σύντομα την τριετή στρατιωτική της εκπαίδευση στην Ισπανία, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε ένα από τα πιο δημοφιλή ιδιωτικά σχολεία στη Νότια Ουαλία. Η 17χρονη διάδοχος του ισπανικού θρόνου αποφοίτησε με το International Baccalaureate από το UWC Atlantic College στην ουαλική κομητεία Vale of Glamorgan τον Μάιο.

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, Βασιλιά Φελίπε, καθώς και του παππού της Χουάν Κάρλος, οι οποίοι παρακολούθησαν αμφότεροι στρατιωτική εκπαίδευση σε κάθε μία από τις τρεις ένοπλες υπηρεσίες στη χώρα, η Λεονόρ πρόκειται να ξεκινήσει την θητεία της ως στρατιώτης τον επόμενο μήνα.

Αρχικά, η εκπαίδευσή της θα είναι στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία στη Σαραγόσα, πριν πάει στη ναυτική σχολή και συμπληρώσει τα τρία της χρόνια της θητείας της στη Γενική Αεροπορική Ακαδημία.

H Πριγκίπισσα Ελεονώρα ετοιμάζεται να γίνει στρατιώτης

Η όμορφη πριγκίπισσα, η οποία θα γίνει 18 ετών τον Οκτώβριο, αποκάλυψε ότι σύντομα θα γίνει δόκιμος στην τελετή απονομής των βραβείων του Ιδρύματος Princesa de Girona. "Μόλις τελείωσα το γυμνάσιο και πρόκειται να ξεκινήσω ένα νέο στάδιο της ζωής μου με μια περίοδο στρατιωτικής εκπαίδευσης", δήλωσε γεμάτη ενθουσιασμό η Λεονόρ.

"Είμαι χαρούμενη γιατί ξέρω πόσο εκτιμούν οι Ισπανοί τις ένοπλες δυνάμεις μας... είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου και νιώθω πολύ ενθουσιασμένη και αποφασισμένη να συνεχίσω να μαθαίνω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό", συμπλήρωσε η Ισπανίδα πρικίπισσα.

Φορώντας ένα σμαραγδί φόρεμα και χρυσά μεταλλικά παπούτσια, η Λεονόρ εμφανίστηκε στην τελετή μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

Το Tatler ανέφερε ότι η Ισπανίδα υπουργός Άμυνας, Μαργαρίτα Ρόμπλες, επιβεβαίωσε την επόμενη κίνηση της πριγκίπισσας Λεονόρ της Αστούριας λίγο πριν την αποφοίτηση της 17χρονης τον Μάιο.

Τον Μάρτιο, η κα Robles επιβεβαίωσε: "Σε κάποιο χρόνο από τώρα, ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων θα είναι γυναίκα και τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια πολύ σημαντική προσπάθεια να ενσωματώσουμε τις γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.