ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Peggy Gou | Ποια είναι η DJ - Persona που έρχεται στην Αθήνα;

Η πιο cool DJ στον κόσμο ταξιδεύει από το Βερολίνο στην Αθήνα (8 Ιουλίου) με βαλίτσα ένα από τα πιο viral τραγούδια στο TikTok αυτή τη στιγμή.

Θεωρείται η πιο cool DJ στον πλανήτη. Και είναι. Τα μεγαλύτερα περιοδικά μουσικής έχουν αναγνωρίσει το ταλέντο και την ικανότητα της να μετουσιώνει κάθε της εμφάνιση σε ολιστική Performance. Και άδικο δεν έχουν. Το Tik-Tok έχει αρχίσει να υποκλίνεται στις μελωδίες που προκύπτουν από τα μουσικά της "κοκτέιλ” με καινούρια και παλαιότερα της τραγούδια να "ντύνουν” τα βίντεο εκατομμυρίων χρηστών. Ο λόγος για την Peggy Gou.

Γεννημένη στις αρχές του Ιούλη του 1985 στη Νότια Κορέα, η μικρή Peggy είχε από νωρίς ονειρευτεί το μέλλον της. Κοντά στη μουσική και ακόμα εγγύτερα στην καρδιά της. Αυτό που δεν διέθετε τη δεδομένη στιγμή ήταν πλάνο, το σχέδιο που θα τη βοηθούσε να ξεπεράσει τα στενά – κι ενίοτε ασφυκτικά – σύνορα της ασιατικής χώρας. Τα μαθήματα κλασικού πιάνου που ξεκίνησε να παρακολουθεί σε ηλικία 8 ετών συνέβαλαν στο να οραματιστεί τη ζωή της και στο να βρει εκείνο το κίνητρο που θα έκανε το όνειρο της πραγματικότητα.

Η ζωή της ξεκίνησε να αλλάζει στην ηλικία των 14 ετών. Ύστερα από απόφαση των γονιών της, η Kim Min-ji – όπως είναι το πραγματικό της όνομα – αποφάσισαν να την στείλουν στη Βρετανία για να μάθει αγγλικά και να αποκτήσει την αντίστοιχη εκπαίδευση. Η έφηβη Kim, όμως, είχε άλλα σχέδια, σημαντικά επηρεασμένα από την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή. Τα μαθήματα αγγλικών πήγαιναν εξαιρετικά, κάτι που θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι δεν ίσχυε στον ίδιο βαθμό για το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών. Στα 18 της, η Little Kim αποφασίζει να σπουδάσει μόδα στο London College of Fashion. Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Δεν πέρασε κανένα μάθημα επειδή έβγαινε συνεχώς στα πιο γνωστά κλαμπ του Λονδίνου. Οι μελωδίες διαπερνούν το μυαλό και το DNA της με τη ζωή της μετά την μετακόμισή της στο Βερολίνο να μοιράζεται ανάμεσα σε ένα φημισμένο δισκοπωλείο και σε πολυσύχναστα κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.