ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ξανά μαζί Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζίτζι Χαντίντ- Πάρτυ μέχρι τις 2 το βράδυ

To ρομάντζο του 48χρονου ηθοποιού και του 28χρονου μοντέλου γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο.

Το ζευγάρι - που πυροδότησε τις φήμες για ειδύλλιο τον Σεπτέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, εθεάθη στο Χάμπτονς αυτό το Σαββατοκύριακο. ΑΦορμή στάθηκε το ετήσιο πάρτι του οικονομολόγου, Ντέιβιντ Ρόζενμπεργκ, σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six.

"Ο Λίο και η Τζίτζι μιλούσαν μεταξύ τους. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν μαζί -ως ζευγάρι-", αποκάλυψε η πηγή για το ρεπορτάζ . "Ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους, μπορούσες να νιώσεις την ενέργεια ανάμεσά τους" συνέχισε η ίδια πηγή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν η 28χρονη Τζίτζι Χαντίντ και ο 48χρονος Λεονάρντο δεν αντάλλαξαν φιλιά.

Ο Λίο φέρεται να έφτασε στο ετήσιο πάρτυ στο Bridgehampton στις 12:30 το βράδυ, ενώ η Gigi βρισκόταν εκεί για ώρες για να γιορτάσει τα γενέθλια της φίλης της, Leah McCarthy. Ο Λέο έφυγε στις 2 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο ηθοποιός του " Τιτανικού" έχει αδυναμία στα νεαρά μοντέλα, έτσι δεν αποτέλεσε έκπληξη η φήμη ότι είναι ζευγάρι με την ξανθιά καλλονή. Η Τζίτζι Χαντίντ από την άλλη πλευρά, είχε πάντα σχέσεις με γνωστούς αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά κρατάει πλέον πιο χαμηλό προφίλ, καθώς έχει μία κόρη 2,5 ετών.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ όντως προσπάθησαν να βγουν μερικά ραντεβού, αλλά τελικά δεν υπήρχε ερωτική χημεία μεταξύ τους. "Προσπάθησαν να βγουν ραντεβού πριν από λίγο καιρό για να δουν αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι εκεί, αλλά απλά δεν υπήρχε. Είναι φίλοι, και δεν έχουν ανοιχτή σχέση", αποκάλυψε πηγή στη Daily Mail.

"Οι άνθρωποι πρέπει απλώς να το αφήσουν αυτό το ειδύλλιο. Δεν χειρίζεται έτσι τις σχέσεις ο Λεονάρντο. Αυτό τον κάνει να ακούγεται φτηνός και δεν είναι. Όταν είναι με κάποιον, είναι μαζί του. Απολαμβάνει αυτή τη φιλία με την Τζίτζι και αυτό είναι όλο, ", πρόσθεσε η πηγή.

Ακολούθησε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.