ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σκιάθος: πώς θα ήταν άραγε να ξυπνάς σε μια κατάφυτη αγκαλιά με απέραντη θέα στο γαλάζιο;

Όπου απλώνει κανείς το βλέμμα βλέπει μόνο λουλούδια, θάλασσα και πράσινο.

Skiathos Palace new images

Η Σκιάθος του Παπαδιαμάντη (θυμάστε το διήγημά του "Όνειρο στο Κύμα";), η Σκιάθος του Mamma Mia, η Σκιάθος. Μια αληθινή όαση που μας προσφέρει την ανάσα που χρειαζόμαστε για να διανύσουμε έναν ακόμη χρόνο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδώ: σε αυτόν τον καταπράσινο τόπο με τα δροσερά καταγάλανα, διαυγή νερά που μας επιτρέπουν να βλέπουν 30 μ. κάτω ως τον βυθό της.

Εκεί μας αποκαλύπτεται και μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας: οι Κουκουναριές. Μια παραλία με βελούδινη, χρυσίζουσα, ψιλή άμμο που μας περιμένει να απολαύσουμε τις βουτιές μας. Εκεί αποκαλύπτεται βέβαια και το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace, ένας μικρός επίγειος παράδεισος.

Σκιάθος: πώς θα ήταν άραγε να ξυπνάς σε μια κατάφυτη αγκαλιά με απέραντη θέα στο γαλάζιο;

Λουλούδια παντού- τριαντάφυλλα, βουκαμβίλιες, πικροδάφνες στολίζουν τους κήπους. Oλόγυρα, πεύκα. Ένα μαγικό τοπίο, που μοιάζει ταυτόχρονα προσιτό, φιλικό, δικό μας. Γι' αυτό και μας ξεκουράζει τόσο από την πρώτη στιγμή που φτάνουμε.

Οι επιλογές κι οι εναλλαγές πολλές. Γιατί εδώ, στο Skiathos Palace μπορεί κανείς να απολαύσει στην παραλία μια active μέρα κάνοντας θαλάσσια σπορ και απολαμβάνοντας τον ήλιο. Μπορεί όμως και να αποσυρθεί στο δωμάτιο και να επωφεληθεί από την υπηρεσία του μασάζ ή να περάσει τη μέρα του δίπλα στην πισίνα και το pool bar. Κάθε μέρα και μια διαφορετική εμπειρία.

Skiathos palace new images

Skiathos palace new images

Μια υπέροχη ιδέα είναι όμως και να επισκεφθούμε τη λιμνοθάλασσα της Στροφυλιάς που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο. Μια λίμνη με υφάλμυρο νερό, στεφανωμένη από το πευκόδασος, ένα πραγματικό υπερθέαμα καμωμένο εξ ολοκλήρου από τη Φύση. Η λίμνη αποτελεί καταφύγιο μάλιστα για τα αποδημητικά πουλιά. Έτσι, εδώ μπορεί κανείς να δει ερωδιούς, φλαμίνγκο, αγριόχηνες, αλλά και τους πιο γοητευτικούς κατοίκους της, τους λευκούς και μαύρους κύκνους.

Επιβάλλεται επίσης και μια βουτιά στην παραλία Μάραθα (κάτω εικόνα). Την έτερη παραλία του νησιού που βρίσκεται επίσης κοντά, μόλις 100 μ. από το ξενοδοχείο, παραλία που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία.

Skiathos palace new images

Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε έναν σημαντικό παράγοντα των τέλειων διακοπών: το φαγητό. Στο ξενοδοχείο μπορεί κανείς να δοκιμάσει πιάτα της διεθνούς κουζίνας- μάλιστα μια φορά την εβδομάδα διοργανώνoται και ΒΒQ βραδιά- και υπέροχα πρωινά.

Για να απολαύσει όμως κανείς ιδανικά την πανοραμική θέα του ξενοδοχείου, θα οδηγηθεί αναπόφευκτα στην ταβέρνα The White View που βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου. Η κάρτα εδώ μυρίζει... θάλασσα, εστιάζοντας στη μεσογειακή κουζίνα.

skiathos palace new

Μετά το δείπνο, μπορούμε πάντα να συνεχίσουμε τη βραδιά με ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα.

Όποιο είδος διακοπών κι αν προτιμά κανείς, η Σκιάθος και το Skiathos Palace το προσφέρουν απλόχερα.

Photo: Skiathos Palace / Γιάννης Ψαθάς

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.