ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Ιωαννίδου: Αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

"Ήμασταν μαζί 6 μήνες, με χώρισε γιατί..."

μαρια_ιωαννιδου NDP

Όταν η Μαρία Ιωαννίδου αποφασίζει να μιλήσει, τα λέει όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα "On Time" και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, την άγνωστη προσωπική της σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα.

Πριν, όμως, από αυτή την είδηση, η δημοσιογράφος ρώτησε για την σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Στη βιογραφία της με τίτλο "Άνω Τελεία", η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε τόσο στον Τόλη Βοσκόπουλο όσο και στην άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα.

Με τον Τόλη Βοσκόπουλος δεν έγινε τίποτε. Δεν τον ήθελα, επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό. Ο Τόλης ήταν στη θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα Στοπ" και του άρεσα πάρα πολύ σαν κορίτσι και ήθελε να κάνουμε σχέση. Πήγα στη μητέρα μου και της είπα "με φλερτάρει ο Βοσκόπουλος και θέλει να κάνουμε σχέση". Και μου απάντησε η μητέρα μου: "Εσύ με λαϊκό τραγουδιστή; Ποτέ". Ήταν "κακό" πράγμα τότε να είσαι με λαϊκό τραγουδιστή. Και οι γονείς μου ήταν πολύ της κλασικής μουσικής, ο μπαμπάς μου έπαιζε βιολί και μεγάλωσε με Τσαϊκόφσκι και Σοπέν, οπότε για εκείνον ήταν "αμάρτημα". Και δεν προχώρησε αυτό. Μου είχε πει τότε ο Τόλης, "εγώ ήθελα να προχωρήσουμε μαζί γιατί μου αρέσεις και σ΄αγαπάω αλλά, αφού δεν γίνεται, δεν πειράζει". Κι επειδή εγώ είχα χάσει το σκυλάκι μου και έκλαιγα, μου έλεγε: "μην κλαις, κοριτσάκι, τώρα που θα γεννήσει η σκυλίτσα μου, θα σου χαρίσω ένα κουταβάκι". Κι έτσι, μου χάρισε ένα σκυλάκι, τον Τόμι, που τον είχα δεκατρία χρόνια".

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε τον χρονικό της άδοξης σχέσης της με τον τραγουδιστή και μουσικό, Γιώργο Νταλάρα. Όπως δήλωσε, ο έρωτάς τους ήταν έντονος αλλά το τέλος ήρθε πολύ συντομα.

"Με τον Γιώργο Νταλάρα έγινε σχέση και μάλιστα θυμάμαι ότι ήμουν στα "τελειώματα" με τον Σειληνό, όταν παίζαμε στο θέατρο Ακροπόλ. Με τον Γιώργο ήμασταν έξι μήνες μαζί. Ήμουν πολύ ερωτευμένη κι εκείνος το ίδιο. Όταν χωρίσαμε, έριξα πολύ κλάμα. Τότε ο Γιώργος είχε σχέση με δημοφιλή πρωταγωνίστρια του θεάτρου, είχαν τσακωθεί και είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, αλλά εκείνη τον κυνηγούσε. Κάποια στιγμή μού είπε ο Γιώργος: "ξέρεις, γύρισε εκείνη και θα γυρίσω κι εγώ". Κι έτσι χωρίσαμε…", αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μαρία Ιωαννίδου: Αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.