ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Ιωαννίδου: Αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

"Ήμασταν μαζί 6 μήνες, με χώρισε γιατί..."

μαρια_ιωαννιδου NDP

Όταν η Μαρία Ιωαννίδου αποφασίζει να μιλήσει, τα λέει όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα "On Time" και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, την άγνωστη προσωπική της σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα.

Πριν, όμως, από αυτή την είδηση, η δημοσιογράφος ρώτησε για την σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Στη βιογραφία της με τίτλο "Άνω Τελεία", η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε τόσο στον Τόλη Βοσκόπουλο όσο και στην άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα.

Με τον Τόλη Βοσκόπουλος δεν έγινε τίποτε. Δεν τον ήθελα, επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό. Ο Τόλης ήταν στη θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα Στοπ" και του άρεσα πάρα πολύ σαν κορίτσι και ήθελε να κάνουμε σχέση. Πήγα στη μητέρα μου και της είπα "με φλερτάρει ο Βοσκόπουλος και θέλει να κάνουμε σχέση". Και μου απάντησε η μητέρα μου: "Εσύ με λαϊκό τραγουδιστή; Ποτέ". Ήταν "κακό" πράγμα τότε να είσαι με λαϊκό τραγουδιστή. Και οι γονείς μου ήταν πολύ της κλασικής μουσικής, ο μπαμπάς μου έπαιζε βιολί και μεγάλωσε με Τσαϊκόφσκι και Σοπέν, οπότε για εκείνον ήταν "αμάρτημα". Και δεν προχώρησε αυτό. Μου είχε πει τότε ο Τόλης, "εγώ ήθελα να προχωρήσουμε μαζί γιατί μου αρέσεις και σ΄αγαπάω αλλά, αφού δεν γίνεται, δεν πειράζει". Κι επειδή εγώ είχα χάσει το σκυλάκι μου και έκλαιγα, μου έλεγε: "μην κλαις, κοριτσάκι, τώρα που θα γεννήσει η σκυλίτσα μου, θα σου χαρίσω ένα κουταβάκι". Κι έτσι, μου χάρισε ένα σκυλάκι, τον Τόμι, που τον είχα δεκατρία χρόνια".

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε τον χρονικό της άδοξης σχέσης της με τον τραγουδιστή και μουσικό, Γιώργο Νταλάρα. Όπως δήλωσε, ο έρωτάς τους ήταν έντονος αλλά το τέλος ήρθε πολύ συντομα.

"Με τον Γιώργο Νταλάρα έγινε σχέση και μάλιστα θυμάμαι ότι ήμουν στα "τελειώματα" με τον Σειληνό, όταν παίζαμε στο θέατρο Ακροπόλ. Με τον Γιώργο ήμασταν έξι μήνες μαζί. Ήμουν πολύ ερωτευμένη κι εκείνος το ίδιο. Όταν χωρίσαμε, έριξα πολύ κλάμα. Τότε ο Γιώργος είχε σχέση με δημοφιλή πρωταγωνίστρια του θεάτρου, είχαν τσακωθεί και είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, αλλά εκείνη τον κυνηγούσε. Κάποια στιγμή μού είπε ο Γιώργος: "ξέρεις, γύρισε εκείνη και θα γυρίσω κι εγώ". Κι έτσι χωρίσαμε…", αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μαρία Ιωαννίδου: Αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.