ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ναόμι Κάμπελ: Για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της

To σούπερ μόντελ ξάφνιασε - ευχάριστα- για δεύτερη φορά τους φανς της.

H Nαόμι Κάμπελ ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και σε περιβάλλουμε με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο ! Καλώς ήρθες μωρό μου. #mumoftwo", έγραψε και πρόσθεσε: "Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα.”

Το σούπερ μόντελ είχε αιφινιδάσει ξανά τους πάντες το 2021 με την ανακοίνωση του πρώτου παιδιού της, χωρίς ποτέ να δώσει παραπάνω πληροφορίες, όπως το όνομά του. Συνεπώς, προβλέπεται ότι η παρακάτω δημοσίευση αποτελεί την μοναδική ένδειξη ότι η Ναόμι Κάμπελ έγινε για δεύτερη φορά μανούλα σε ένα υγιέστατο παιδάκι.

Στο παρελθόν, η 53χρονη Ναόμι Κάμπελ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Βρετανική Vogue ότι γνώριζε πως κάποια μέρα θα γίνει μητέρα, και όπως φαίνεται το όνειρό της εκπληρώθηκε όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές.

Πρόσφατα, η Κάμπελ έκανε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί στο Met Gala και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ενώ βρέθηκε στην πρώτη σειρά της συλλογής ανδρικών ενδυμάτων του Pharrell Williams για το Louis Vuitton νωρίτερα αυτό το μήνα. Κανείς δεν είχε καταλάβει την ευχάριστη έκπληξη, αφού η ίδια προστατεύει πάση θυσία την ιδιωτικότητα της οικογενειακής της ζωής.

Όταν ρωτήθηκε για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της, η Ναόμι Κάμπελ απάντησε: "Μπορώ να υπολογίζω στο ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι την είχα", είπε το 2022 συνέντευξή της. "Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ". Ερωτηθείσα αν θα σκεφτόταν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά της, είχε απαντήσει: "Γιατί όχι;", και τελικά το έκανε πράξη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.