ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έλλη Κοκκίνου: ''Τα τελευταία χρόνια λέω καλά λόγια στον εαυτό μου, γιατί στο παρελθόν του έδωσα "ξύλο""

Η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη, μιλά ανοιχτά για το κομμάτι της αυτοπεποίθησης.

Η σπάνια φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου με τον 12χρονο γιο της και οι ευχές για τη γιορτή του

Μία από τις δημοφιλέστερες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας, η Έλλη Κοκκίνου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο "Πάμε γι’ άλλα" μίλησε ανοιχτά για το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και για την σχέση εμπιστοσύνης με τον γιο της.

Στην ερώτηση αν πίστευε ότι θα τα καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά, η τραγουδίστρια απάντησε: "Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήθελα να φτάσω κάπου αλλά δεν είχα προσδιορίσει τι είναι αυτό. Στα πρώτα μου βήματα δεν είχα αυτοπεποίθηση παρ’ ότι ήμουν ένα κορίτσι που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτοπεποίθηση έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια γιατί έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου".

Στο αν η εικόνα της ήταν δημιούργημα άλλων και δεν την αντιπροσώπευε, απάντησε ειλικρινά όχι. "Ήξερα πάντα ποια μαλλιά και make up μου ταιριάζουν. Ακόμα κι’ αν κάτι είναι τάση αν δεν αισθάνομαι καλά θα βγω χάλια. Αν μπορώ να το υποστηρίξω θα βγω κουκλάρα. Τα τελευταία χρόνια λέω καλά λόγια στον εαυτό μου, γιατί στο παρελθόν του έδωσα ”ξύλο” λόγω λάθος επίλογων".

Έλλη Κοκκίνου: ''Τα τελευταία χρόνια λέω καλά λόγια στον εαυτό μου, γιατί στο παρελθόν του έδωσα "ξύλο""

Σε ερώτηση αν την φλερτάρουν μέσω των social media απάντησε: "Δεν μου αρέσει ο τρόπος μου με φλερτάρουν στα social media και δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσα από κάποια εφαρμογή".

Όσον αφορά τη σχέση της με τον 15χρονο γιο της δήλωσε: "Ο 15χρονος γιος μου είναι ένας cool τυπάκος, με χιούμορ και εξυπνάδα. Δεν είναι δύσκολο παιδί αλλά και εγώ του δίνω χώρο ο γιος μου -παρ’ ότι έφηβος- δεν θέλει να λείπω συνέχεια από το σπίτι. Θέλει να κάνουμε παρέα και να πηγαίνουμε διακοπές οι δυο μας".

Read Next

21 Οκτ 2025

Η κίνηση της Georgina Rodriguez που πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία της συζύγου του Cristiano Ronaldo.

21 Οκτ 2025

Ανανεωμένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη | Η chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Hotel Amour"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του νέου μιούζικαλ που σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη.

Περισσότερα από

News

21 Οκτ 2025

Η εμμονή που είχε ο John Lennon κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Yoko Ono

Την είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο ημερολόγιό του.

21 Οκτ 2025

"Το πρόβλημα είσαι εσύ" | Πρώην σύζυγός της Jennifer Lopez απαντά στη δήλωσή της ότι δεν αγαπήθηκε ποτέ αληθινά

Η δημόσια ανάρτηση - απάντηση του πρώτου συζύγου της Λατίνας σταρ μετά την επίμαχη δήλωσή της.

21 Οκτ 2025

Αnne Hathaway | Το κόσμημα αξίας 38.200 ευρώ που επέλεξε σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη

Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, η 42χρονη σταρ παρευρέθηκε στα Golden Heart Awards 2025 στη Νέα Υόρκη.

21 Οκτ 2025

Βάσω Λασκαράκη | Το δημόσιο μήνυμα για "Το Σόι Σου" μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας

Η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται τα συναισθήματά της για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς.

21 Οκτ 2025

Σοφία Κόκκαλη | Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την 24χρονη κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Η Σοφία Κόκκαλη στο θέατρο με την μητέρα της, Ελένη Σκουλά.

21 Οκτ 2025

Στα χνάρια της μαμάς του ο Νικόλας Βασιλειάδης | Η περήφανη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται τη στιγμή που ένιωσε βαθιά περηφάνια για τον πρωτότοκό της.

21 Οκτ 2025

Γάμος Stella Banderas | Ποιος διέρρευσε φωτογραφία με το άκρως απόρρητο νυφικό της;

Έτσι διέρρευσε η εικόνα με το νυφικό φόρεμα της Stella del Carmen Banderas. Ο καλεσμένος που αποκάλυψε ένα σχέδιο που προστατεύεται από συμφωνία εμπιστευτικότητας

21 Οκτ 2025

H στιγμή που ο Nicolas Sarkozy φεύγει από το σπίτι του για να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος εγκαταλείπει το σπίτι του πριν από την εκτέλεση της 5ετούς ποινής φυλάκισης που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 2025.

21 Οκτ 2025

Δυστύχημα ή έγκλημα ο θάνατος του Isak Andic; Γιατί υποψιάζονται τον γιο του εκλιπόντος ιδρυτή της Mango

Μέχρι τον Μάρτιο, η θανατηφόρα πτώση του επιχειρηματία θεωρούνταν δυστύχημα. Ωστόσο, οι αντιφάσεις του γιου, μαζί με μια κατάθεση βασικού μάρτυρα, οδήγησαν τον δικαστή να ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.

21 Οκτ 2025

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Προτείνει το απόλυτο σνακ για τις βροχερές μέρες

Μία υπέροχη γευστική πρόταση έδωσε στους θαυμαστές της η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.