ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρίνα Τσιντικίδου: "Δεν λέω την ηλικία μου γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος του αριθμού"

Το μοντέλο που κατέχει τον τίτλο της "ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου" μιλάει για το ταμπού της ηλικίας και γιατί δεν έκανε οικογένεια.

μαρινα_τσιντικιδου NDP

Η Μαρίνα Τσιντικίδου στέφθηκε Σταρ Ελλάς την χρονιά του 1992 και τον επόμενο μήνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος που έγινε στην Ταϊλάνδη. Το εντυπωσιακό μοντέλο κέρδισε τίτλους όπως αυτόν της "ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου", ενώ στα εθνικά καλλιστεία απέσπασε βραβείο της Μις Μάντισον για τα ωραιότερα ελληνικά πόδια ανάμεσα στις 12 υποψήφιες.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η Μαρίνα Τσιντικίδου μεσουρανούσε στα 90's και αν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν, αδιαμφισβήτητα, το "it girl". Η δημοφιλία και η εξωτερική της εμφάνιση έφεραν στο διάβα της και τηλεοπτικές προτάσεις, και κάπως έτσι η καστανομάλλα καλλονή πρόσθεσε στο ήδη πλούσιο βιογραφικό της τον τίτλο της παρουσιάστριας.

Τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει ένα χαμηλό δημόσιο προφίλ, ωστόσο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής " Πάμε Δανάη" και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο αποκαλύπτωντας κομμάτια της ζωής της που, ίσως, δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

"Έβγαλα χρήματα από το μόντελινγκ, αλλά δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Έφαγα κλωτσιές από συνάδελφο για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης. Ένας γνωστός κύριος μού έστειλε ένα φορτηγό γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια. Είχα εμμονικό hater που με έβριζε, δεχόμουν φρικτά μηνύματα", είπε αρχικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

"Δεν θεωρώ ταμπού να λέμε την ηλικία μας. Δεν λέω την ηλικία μου, γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος του αριθμού" υπογράμμισε η Μαρίνα Τσιντσκίδου και συνέχισε λέγοντας: "Δεν έκανα οικογένεια από επιλογή. Έχω κάνει κατινιές. Έχω ψάξει κινητό και αυτά που βρήκα δεν μου άρεσαν".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.