ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε για τη γυναικοκτονία της Αναστασίας: "Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα"

"Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας ακούσουν, να ακούσουν τον πόνο και την κραυγή αγωνίας" είπε και ο κύριος Τοπαλούδης που έχει ζητήσει ευθέως τα ισόβια να σημαίνουν ισόβια σε πολιτικούς φορείς, και προσωπικά στον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πότε θα σταματήσει η τραγική ιστορία να επαναλαμβάνεται; Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου και Γιάννης Τοπαλούδης, ζητούν και πάλι με αφορμή της γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, το αυτονόητο: τα ισόβια σε τέτοιες περιπτώσεις ειδεχθών εγκλημάτων να είναι πραγματικά ισόβια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κυρία Αρμουτίδου είπε: "Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να "φύγει"! Όπως 'κάναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και ‘βάλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;"

Και συνέχισε: "27 χρόνων κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν, να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε σακούλα απορριμμάτων. Δεν ντρεπόμαστε. Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Το λέω από την πρώτη στιγμή, από το ‘18".

Φορτισμένη συναισθηματικά με μία ακόμα γυναικοκτονία πρόσθεσε: "Να μπουν και να μη ξαναβγούν. Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου. Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πώς γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν; Πώς γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία;" αναρωτήθηκε και καταλήγοντας διεμήνυσε: "Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά".

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε για τη γυναικοκτονία της Αναστασίας: "Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα"

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης, που δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο μίλησε με τη σειρά του στο κανάλι OPEN: "Είναι δυστυχώς αναμνήσεις που κανείς γονιός δεν πρέπει να περνάει. Αυτού του είδους τα εγκλήματα, οι γυναικοκτονίες, οι αποτρόπαιες γυναικοκτονίες, οι βιασμοί ολοένα και πολλαπλασιάζονται και θα πρέπει αυτοί που αποφασίζουν για εμάς κάποια στιγμή να το πάρουν χαμπάρι επιτέλους να προστατέψουν την ελληνική κοινωνία και τα παιδιά μας".

Ο κύριος Τοπαλούδης υπογράμμισε επίσης το γεγονός πως έχουν συζητήσει το αίτημά τους και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς φορείς. "Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας ακούσουν και να ευαισθητοποιηθούν, να ακούσουν τον πόνο και την κραυγή αγωνίας. Πρέπει να πάρουμε κάποιες γενναίες αποφάσεις και το πρώτιστο μέλημα της ελληνικής Πολιτείας θα πρέπει να είναι η αυστηροποίηση των ποινών".

Το αίτημά της οικογένειας Τοπαλούδη είναι σαφές: "για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και βιασμούς και για αυτούς τους ανώμαλους παιδοβιαστές, επιτέλους αυτά τα ισόβια τα έρμα να γίνουν πραγματικά ισόβια, ώστε να μπορούμε πραγματικά να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με αρχές, με αξίες και πάνω από όλα να τα μάθουμε να σέβονται την ανθρώπινη ζωή την αξιοπρέπεια και την διαφορετικότητα. Έτσι θα γίνουμε κοινωνία επιτέλους και όχι αγέλη".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι