ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νίκος Πορτοκάλογλου: Είναι παππούς και το απολαμβάνει

Νίκος Πορτοκάλογλου: H τρυφερή φωτογραφία με την εγγονή του

portokalogloy ndp

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου απολαμβάνει τον ρόλο του παππού από το 2021, όπου η κόρη του Θάλεια έφερε στον κόσμο την εγγονή του.

Όπως είναι φυσικό ο γνωστός τραγουδιστής έχει ξετρελαθεί με τον μικρή και παρά το γεγονός ότι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιες φορές δημοσιεύει οικογενειακές στιγμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram

Oπως έκανε πριν λίγες ημέρες, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του όπου τον βλέπουμε να παίζει κιθάρα και η εγγονή του να κάθεται στο πάτωμα στα πόδια του και να τον κοιτά χαρούμενη.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Μαρίνα, τη Θάλεια και τον Λευτέρη. "Ξέρετε, σκέφτομαι συχνά πως η δουλειά μου μου έχει δώσει πολλές χαρές και επιτυχίες, αλλά τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου είναι τα δύο παιδιά μου. Και το πιο σπουδαίο με την πατρότητα: είναι, όπως λέτε, μια διαδρομή. Μια τεράστια, περιπετειώδης, απρόβλεπτη και μαγική διαδρομή. Έχω διαρκώς ανοιχτό διάλογο με τα παιδιά μου, που έχουν από καιρό ενηλικιωθεί, αλλά και με τους γονείς μου, που έχω χάσει εδώ και χρόνια", είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στον Τηλεθεατή για τη σχέση του με τα δύο του παιδιά.

Δείτε τον Νίκο Πορτοκάλογλου με την εγγονή του:

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.