ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τιλάν Μπλοντό: Την θυμάστε; Είναι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο

Έχει τον τίτλο του "πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο" και στα 22 της χρόνια, έχει τη δική της σειρά ρούχων.

Η Γαλλίδα μοντέλο Τιλάν Μπλοντό, γεννήθηκε το 2001 και είναι κόρη του ποδοσφαιριστή Πατρίκ Μπλοντό και της Βερόνικα Λομπρί. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε από την πολύ νεαρή ηλικία των 4 ετών, περπατώντας στην πασαρέλα για τον Γάλλο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier και αργότερα για διάσημους σχεδιαστές όπως οι Dolce & Gabbana, babylos και L'Oréal.

Το 2006 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό μόδας Vogue Enfants ''το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο'' ενώ το 2007 φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο Dani Brubaker. Ακόμη, εκπροσώπησε το γαλλικό πρακτορείο μοντέλων επιτυχημένων παιδιών μεταξύ 2005 και 2016, ενώ το 13 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Jalouse.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η φωτογράφηση που είχε γίνει από τη Vogue Paris ως αφιέρωμα στην Τιλάν Μπλοντό, όταν ήταν ακόμα 10 ετών. Το μοντέλο παρόλο που είχε βγει σε όλες τις λήψεις πανέμορφη, το κόνσεπτ είχε δεχθεί πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς η νεαρή φορούσε τακούνια και ρούχα ενηλίκων. Θεωρήθηκε ότι με αυτό τον τρόπο προωθήθηκαν λανθασμένα πρότυπα για τα παιδιά.

Η μητέρα της είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό: "Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να φανεί σοκαριστικό. Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι ακριβής... Το μόνο πράγμα που με συγκλόνισε είναι ότι το κολιέ που φορούσε, άξιζε 3 εκατ. ευρώ".

Το 2018, κυκλοφόρησε τη δική της σειρά ρούχων, με όνομα "Heaven May", ενώ κατέκτησε μια ακόμα διάκριση. Βρέθηκε στην κορυφή των 100 πιο όμορφων προσώπων του TC Candler.

''Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο'' πέρα από το να ποζάρει στον φακό ξέρει να τραγουδάει, να παίζει πιάνο, ντραμς και κιθάρα, ενώ βλέπουμε να ξεκινά και νέα καριέρα στην υποκριτική. Συγκεκριμένα, έπαιξε στην ταινία το 2015 στο "Belle & Sebastian: The Adventure Continues" ως Gabriele και πρόκειται να παίξει σε δύο ακόμα ταινίες, το "Helvellyn Edge" και το "The Loneliest Boy in the World".

Τελευταία μάθαμε ακόμη ότι λατρεύει την Ελλάδα, αφού ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία από τις διακοπές της στην Μύκονο.

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.