ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ποιος μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων μετά τον 32χρονο

Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια, μέσα σε σακούλες κάτω από δέντρο - Στραγγαλισμός η πιθανή αιτία θανάτου.

γυναικοκτονία στην Κω

Η λύση του θανατηφόρου "σταυρόλεξου", γεμάτου με χρονικές ασάφειες, ανύπαρκτα γεωγραφικά σημεία παρουσίας και αντιφατικούς ισχυρισμούς του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, δόθηκε αργά χθες το απόγευμα, κάτω από ένα δέντρο στο Τιγκάκι, στις Αλυκές.

Εκεί δύο εθελόντριες της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, οδηγούμενες από την έντονη δυσοσμία, κάτω από ένα δέντρο σκεπασμένο με κλαδιά εντόπισε το πτώμα της 27χρονης Αναστάζια. Ήταν γυμνή τυλιγμένη με ένα σεντόνι μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών, έως τους μηρούς. Η κατάσταση της σορού ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, μη αναγνωρίσιμη.

Ωστόσο φαινόταν ότι ήταν ξανθιά κοπέλα με τα σωματικά χαρακτηριστικά της άτυχης κοπέλας. Από την νεκροψία δεν εντοπίζονται εμφανή εξωτερικά τραύματα, εξαιτίας της κατάστασης σαπουνοποίησης της σορού. Τα αίτια θανάτου θα αναδειχθούν από την νεκροτομή του ιατροδικαστή Ρόδου, ο οποίος ως πιθανότερη αιτία θανάτου θεωρεί αυτή του στραγγαλισμού και ασφυκτικού θανάτου.

Η σορός της 27χρονης βρέθηκε σε απόσταση 1,5-2 χιλιόμετρα από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, κοντά σε υδροβιότοπο της περιοχής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης είχε βοήθεια στη μεταφορά της, με βασικό ύποπτο για συνέργεια στην ανθρωποκτονία αλλά και προσπάθεια εξαφάνισης της σορού, τον συγκάτοικό του από το Πακιστάν, ο οποίος ανακρίνεται. Οι δύο τους είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων. Ο Μπαγκλαντεσιανός έλεγε ότι πήγε μαζί με την 27χρονη στο σπίτι του όπου συνευρέθηκαν ερωτικά, και ο Πακιστανός υποστήριζε ότι ήταν εκεί μόνος του και ποτέ δεν πήγε εκεί ο συγκάτοικός του και η 27χρονη.

Αποτυπώματα σε σακούλες-DNA στα νύχια

Μετά την τραγική εξέλιξη εντοπισμού της νεκρής Αναστάζια, το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στη Ρόδο, θα αναζητήσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σεντόνι και τις σακούλες με τις οποίες ο δράστης τύλιξε το σώμα της. Επίσης, ο ιατροδικαστής θα συλλέξει αντίστοιχα ευρήματα από τα νύχια της 27χρονης, που ενδέχεται να πάλεψε με τον δολοφόνο της, όπως και από άλλα σημεία του σώματος της.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει αμυχές στα χέρια που δεν αποκλείεται να είναι σημάδια πάλης, ωστόσο εκείνος ισχυρίζεται πως είναι από χόρτα κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, γι αυτό θα εξεταστεί από ιατροδικαστή. Λήψη γενετικού υλικού έγινε από τον ίδιο, τον συγκάτοικό του και τους υπόλοιπους αλλοδαπούς, από τα… νύχια τους και άλλα σημεία του σώματός τους.

Στο σπίτι του υπόπτου εντοπίστηκε γενετικό υλικό (τρίχες) της 27χρονης, σαφές δείγμα ότι βρέθηκε εκεί ή ήρθε σε επαφή με τον 32χρονο, που έχει ομολογήσει σεξουαλική συνεύρεση μαζί της.

Κινητό στο Μαρμάρι-Η σορός στο Τιγκάκι

Το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, χωρίς κάρτα SIM, από έναν υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, στο Μαρμάρι, το μεσημέρι του Σαββάτου, σχεδόν τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της. Το σημείο που βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης, είναι σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το τελευταίο στίγμα εκπομπής του στο Τιγκάκι στις 04:16 τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Ιουνίου, όπως επεσήμανε ο 28χρονος σύντροφός της μέσω της εφαρμογή του iPhone που εντοπίζει την συσκευή ακόμη και αν αυτή είναι κλειστή. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο σεκιουριτάς να βρήκε ή να έγινε αποδέκτης του κινητού τηλεφώνου στο Τιγκάκι, να θέλησε να το κρατήσει, και μόλις διαπίστωσε ότι αυτό ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα, φοβούμενος την εμπλοκή του να ενημέρωσε για τον εντοπισμό του σε άλλο σημείο.

Εισιτήριο για Ιταλία

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 32χρονος, σκότωσε την άτυχη κοπέλα, είτε όταν αντέδρασε στον βιασμό της, είτε φοβούμενος ότι θα τον καταγγείλει για την πράξη του. Δεν αποκλείουν να είχε συνεργό στην ανθρωποκτονία και στην απόκρυψη της σορού, με κύριο ύποπτο τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Το μοναδικό "τυφλό" σημείο για την μεταφορά της σορού ήταν το πίσω μέρος του σπιτιού του που οδηγεί σε χωράφια και από εκεί σε ευθεία γραμμή στο σημείο εντοπισμού της νεκρής κοπέλας, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το σπίτι.

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου, ο 32χρονος φαίνεται σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο όπου προβαίνει σε ανάληψη χρημάτων και από εκεί σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει κανείς από την παρέα του ή ο συγκάτοικός του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ταξίδι ήταν… κανονισμένο.

Κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι την Τρίτη 13 Ιουνίου, κάποιες ώρες μετά την εξαφάνιση είχαν δει τον 32χρονο με λερωμένα ρούχα από χώματα και χόρτα, κάτι που αποτελούσε μια ισχυρή ένδειξη ότι είχε πάει κάπου για να εξαφανίσει τη σορό της 27χρονης. Σημειώνεται ότι αυτή την πληροφορία την είχε επιβεβαιώσει ο Πακιστανός συγκάτοικός του, ενδεχομένως για να απομακρύνει τις υποψίες, συνέργειας.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο 32χρονος να είχε κρύψει πρόχειρα τη σορό κοντά στο σπίτι στα χωράφια και αργότερα μαζί με συνεργό την μετέφερε στο σημείο εντοπισμού της. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κω και του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής δεν μπορούν να εξετάσουν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στην κυρία ανάκριση. Αναμένεται η κατηγορία της αρπαγής να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία. Μετά τον εντοπισμό της σορού οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον Πακιστανό συγκάτοικο του υπόπτου, και πιθανό συνεργό του, για ανάκριση.

Οι κάμερες έβλεπαν τα… ψέματα

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Κω, που είχαν ενισχυθεί από τριμελές κλιμάκιο αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, από κάμερες ασφαλείας οικίας δίπλα σε αυτή του 32χρονου υπόπτου, είχαν εντοπίσει τον ίδιο αλλά και την 27χρονη να μπαίνουν στο σπίτι του στις… 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023, ενώ τον εντοπίζουν ξανά, να βγαίνει… μόνος του από το οίκημα, περίπου δυόμιση ώρες αργότερα. Την ίδια ώρα ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν υποστήριζε ότι εκείνος ήταν στο σπίτι, και πως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη, δεν ήρθαν ποτέ σε αυτό.

Πηγή: The TOC

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"