ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελίν Ντιόν: όρθια και χαμογελαστή παρά την ανίατη νευρολογική ασθένειά της

Η Σελίν Ντιόν το έχει αποδείξει πως είναι μια μεγάλη αγωνίστρια.

Η γνωστή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε παγκόσμιο σοκ με τους διάσημους φίλους όπως και τους θαυμαστές της να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην εμβληματική καλλιτέχνιδα. Η ίδια πριν από κάποιες εβδομάδες ανακοίνωσε επίσης με ανάρτησή της στο instagram πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της και εξέφρασε την "τεράστια απογοήτευσή” της, προσθέτοντας ότι "εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της.”

Τώρα, έρχεται στη δημοσιότητα μία νέα, όπως αναφέρεται, φωτογραφία της από ισπανικό λογαριασμό θαυμαστών της στο Twitter όπου βλέπουμε τη Σελίν Ντιόν όρθια και χαμογελαστή -αν και εμφανώς κουρασμένη- στο στούντιο ενώ δουλεύει τη μεταγλώττιση της ταινίας "Love Again.”

Και μπορεί η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της να είναι έντονη, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι τη βλέπουμε να στέκεται σημαίνει πολλά. Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media στις 13 Ιουνίου, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι είναι πρόσφατη, αφού τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν το 2021 και η ταινία κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες στους γαλλικούς κινηματογράφους.

Στις 26 Μαΐου η ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι ακυρώνει την περιοδεία της λόγω της κακής κατάστασης της υγείας της . Σε δήλωσή της που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, αποκάλυψε: "Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι απαιτητικές και δύσκολες, ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρ’ όλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!"”

Οι πληροφορίες είναι λιγοστές για την εξέλιξη της ασθένειας της, ωστόσο πηγές αναφέρουν: "Κάνει πρόοδο, αλλά οι γιατροί της λένε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να συνεχίσει τις περιοδείες.” Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές των συναυλιών της δήλωσαν στο AFP ότι "η ιατρική ομάδα που συνοδεύει την Σελίν παρακολουθεί την εξέλιξη της νόσου και τη θεραπεία της.”

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.