ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σκάρλετ Γιόχανσον- Μάργκοτ Ρόμπι: Black & White στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Η "Μαύρη Χήρα" του Iron Man και η σύγχρονη " Barbie" συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη με υπέροχα φορέματα.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, 38, και η Μάργκοτ Ρόμπι, 32, εμφανίστηκαν με δύο υπέροχα outfits σε Black & White αποχρώσεις στην πρεμιέρα του " Asteroid City" στη Νέα Υόρκη. Προηγουμένως, και οι δυο ηθοποιοί είχαν παρευρεθεί στις Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου με Prada φόρεμα και Chanel μίνι, αντίστοιχα, χαρίζοντας μερικές iconic στιγμές μόδας στο κόκκινο χαλί.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον πιστή στο "Old Hollywood" στυλ, επέλεξε για την λαμπερή πρεμιέρα της νέας της ταινίας στη Νέα Υόρκη ένα λευκό μάξι φόρεμα που αγκαλιάζει την μεσογειακή σιλουέτα της. Η λευκή δημιουργία είχε halter σχέδιο που έπιανε στον λαιμό με δύο λεπτές τιράντες.

Στο πέτο είχε ένα 3D λουλούδι, ρομαντική πινελιά στο κατά τ' άλλα αισθησιακό φόρεμα α λά " Παλιό Χόλιγουντ". Φέτος, τα 3D λουλούδια είναι τάση και η Σκάρλετ την υιοθέτησε με τον πιο κομψό τρόπο. Τα μαλλιά της τα είχε χτενισμένα σε βαγκ και τραβηγμένα προς τη μία πλευρά. Το ρετρό hair look αναδείκνυε το φόρεμα και τα διαμαντένια σκουλαρίκια πέρλα που επέλεξε η εντυπωσιακή ηθοποιός.

Σκάρλετ Γιόχανσον- Μάργκοτ Ρόμπι: Black & White στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Splash News/ Ideal Image

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι μέλος της πολυσυζητημένης ταινίας του Γουές Άντερσον και, φυσικά, μία από τις πιο στυλάτες παρουσίες του καστ. Η 32χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικά καλοραμμένο Schiaparelli φόρεμα από την συλλογή του οίκου Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023.

Η ασπρόμαυρη απόχρωση δίνει την all time κομψότητα στο ιδιαίτερο σχέδιο, με το βελούδινο μπούστο και πτυχωτή μίνι φούστα. Εάν ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις την επίσημη γκαρνταρόμπα σου για την νέα σεζόν του 2023, ακολούθησε τα βήματα της Μάργκοτ Ρόμπι αγοράζοντας ένα ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα.

Στο beauty look της μεγάλης πρεμιέρας, η ηθοποιός του " Αsteroid City" κινήθηκε σε φυσικούς τόνους. Άφησε τα χείλη της σε γυαλιστερή nude απόχρωση, ενώ στο μακιγιάζ ματιών αρκέστηκε σε ένα clean aesthetic λουκ με έντονες μαύρες βλεφαρίδες.

μαργκοτ_ρομπι

Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.