ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η γκαρνταρόμπα του ‘And Just Like That’ 2: Η Pierre Cardin τσάντα της Κάρι, το Valentino φόρεμα της Λίσα

Η δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου σόου μας αποκαλύπτει τα look που θα γράψουν ιστορία!

Στις 22 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του "And Just Like That" και το τρέιλερ μας δίνει μία μικρή γεύση για τις νέες περιπετέτεις των αγαπημένων μας πρωταγωνιστριών. Ενώ πολλοί θαυμαστές του "Sex and the City" ανυπομονούν να δουν πώς θα εξελιχθεί η πλοκή αυτής της σεζόν, ακόμη περισσότεροι αδημονούν να δουν τις στιλιστικές επιλογές που θα έχει το σόου - μετρήστε και εμάς ανάμεσα σε αυτούς-.

Φυσικά, η εμφάνιση του Έινταν ( πρώην σύντροφος της Κάρι από το "Sex and the City") στο σύντομο κλιπ του τρέιλερ μας έχει κάνει να κρατάμε την ανάσα μας για να μάθουμε αν, τελικά, βρουν το happy ever after τους, αλλά η μόδα της δεύτερης σεζόν έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Η μόδα ήταν πάντα, άλλωστε, βασικό συστατικό του franchise "Sex and the City". Η Κάρι Μπράτσο, την οποία υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, καθιερώθηκε ως η Νεοϋορκέζα που έχει εμμονή με τη μόδα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1998.

Σε μία εποχή που τα σόσιαλ μίντια δεν υπήρχαν, το σόου αποτέλεσε επιρροή για τις τάσεις και τα trends στη γυναικεία μόδα. Ακόμη και στη νέα εκδοχή του -‘And Just Like That’- η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει καταφέρει να γίνει μέσα από τον ρόλο της, η trendsetter των +50. Για να καταλάβεις, η Baguette Fendi τσάντα που είδαμε να κρατάει η Κάρι στην προηγούμενη σεζόν απέκτησε τέτοια δημοτικότητα που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε συνεργασία με την εταιρία.

Αν θέλεις κι άλλη απόδειξη για την επιρροή του σόου στη μόδα, στο φινάλε της πρώτης σεζόν του "And Just Like That", το πορτοκαλί φόρεμα Valentino της Κάρι είχε αύξηση 1.085% στις αναζητήσεις, σύμφωνα με το Love the Sales.

Η γκαρνταρόμπα του ‘And Just Like That’: Η Pierre Cardin τσάντα της Κάρι, το Valentino φόρεμα της Λίσα

Η Pierre Cardin τσάντα της Κάρι και το oversize παλτό

Στο πρώτο τρέιλερ του "And Just Like That" που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, η Κάρι Μπράτσο φοράει ένα oversize καρό blazer σε συνδυασμό με ένα Fedora καπέλο. Η εμφάνιση έχει γίνει μια από τις χαρακτηριστικές εικόνες του τρέιλερ, καθώς η Κάρι απογείωσε το casual & chic παλτό της με μια τσάντα χιαστί από Pierre Cardin, ένα ρολόι και μια χρυσή μανσέτα με μοτίβο φύλλου.

Valentino, Valentino, Valentino

Το κόκκινο couture φόρεμα Valentino της Λίσα Τοντ Ουέξλεϊ έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media από τότε που κυκλοφόρησαν εικόνες από τα παρασκήνια του σόου. Ο ρόλος της νέας φίλης της Σάρλοτ και της Μιράντα υπόσχεται εμβληματικές εμφανίσεις στο λαμπερό σόου και μας θυμίζει ότι τα statement headpieces μπορούν να γίνουν κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Η Μιράντα ζει την δική της fashion στιγμή

Το πολύχρωμο παλτό της Μιράντα είναι ένα μοντέρνο στοιχείο στην new season γκαρνταρόμπα της, και αποτελεί ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά outfits.

Love is in the air (;)

Το τρέιλερ μας έχει επίσης προετοιμάσει για την επανένωση της Κάρι με τον "δεύτερο έρωτα της ζωής της", τον Έινταν Σο. Σε μια κοινή τους φωτογραφία, η Κάρι φορά ένα φλοράλ φόρεμα με χρυσές γόβες. Και μας υπενθυμίζει ότι τα ρομαντικά φορέματα σε Α γραμμή και το φλοράλ πριντ επιστρέφει στις hot τάσεις.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.