ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτ Μίντλετον: Οι γονείς της είναι "πνιγμένοι" στα χρέη

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον έχουν οφειλές ύψους 2,6 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με έγγραφα.

Η Κάρολ Μίντλετον ξεκίνησε την επιχείρηση "Party Pieces" το 1987 με αφορμή ένα πάρτι γενεθλίων για την κόρη της. Η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον αναζητούσε έμπνευση για την οργάνωση του event και συνειδητοποίησε ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά, το οποίο μπορούσε να καλύψει με τις ιδέες και την φαντασία της.

Τόσο η Κέιτ όσο και τα δύο αδέρφια της βοήθησαν στο στήσιμο της εταιρίας πάρτυ, ενώ συμμετείχαν ως μοντέλα σε διαφημιστικές καμπάνιες. Η οικογενειακή επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, και τα παιδιά της οικογένεια Μίντλετον κατάφεραν να σπουδάσουν στο Marlborough College, το οποίο κοστίζει 42.930 λίρες το χρόνο, και να αποκτήσουν ένα αρχοντικό αξίας 4,7 εκατομμυρίων λιρών.

Η Κάρολ Μιντλετον είχε πει παλιότερα: "Τον Ιανουάριο του 1987, όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος, αποφάσισα να πάω στην Spring Fair στο Μπέρμιγχαμ, όπου βρήκα τυχαία καλούς προμηθευτές για οργάνωση πάρτι. Από εκεί εξελίχθηκε η ιδέα! Έφτιαξα ένα μικρό φυλλάδιο το οποίο κυκλοφόρησα σε τοπικές ομάδες παιχνιδιών και πολύ σύντομα χρησιμοποίησα το υπόστεγο του κήπου μας ως δωμάτιο συλλογής / συσκευασίας και γραφείο".

Λόγω της πανδημίας που έπληξε χιλιάδες επιχειρήσεις, η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον οδηγήθηκαν σε δάνειο-Covid, 220.000£. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail εκτός από αυτό το δάνειο, οι Μίντλετον έχουν οφειλές 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατομμύρια λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια.

Με βάση τους όρους του κυβερνητικού προγράμματος δανεισμού για διακοπή της λειτουργίας Covid, οι δανειολήπτες είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν το 80 τοις εκατό οποιουδήποτε οφειλόμενου ποσού τους. Συνεπώς, οι γονείς της Μίντλετον έπρεπε να ξεπληρώσουν στην τράπεζα τουλάχιστον 176.000 £.

Αυτό δεν συνέβη, όμως, ακόμη αφού αφού φέρεται να πούλησαν την χρεωμένη επιχείρησή τους "Party Pieces" στον επιχειρηματία Τζέιμς Σινκλέρ για 180.000 £. Όταν ένας υποψήφιος αγοραστής ενδιαφέρεται να αγοράσει μια αφερέγγυη εταιρεία έχει το δικαίωμα να συνάψει συμφωνία με τους πιστωτές, οι οποίοι ενδέχεται να λάβουν λιγότερα από αυτά που τους οφείλονται. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νέος ιδιοκτήτης κατάφερε να μειώσει το χρέος της εταιρείας των Μίντλετον, αλλά τα έσοδα της πώλησης δεν φτάνουν για να ξεπληρώσουν το δάνειο Covid τους.

Το χρέος και η πώληση της εταιρείας των Μίντλετον έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την στέψη του Βασιλιά Καρόλου, και έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία. Πηγές κοντά στο ζευγάρι δηλώνουν ότι ήταν επιθυμία τους να απομακρυνθούν από την επιχείρηση, αφού ήθελαν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους και τα εγγόνια τους.

Παρά την έντονη φημολογία και τα χρέη στις τράπεζες, οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον έχουν την συμπάθεια του Βρετανικού κοινού. Οι δυο τους δεν έχουν προκαλέσει με την συμπεριφορά τους, ενώ διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική τους ζωή.

Ακόμη και όταν η κόρη τους, Κέιτ, είχε ξεκινήσει την σχέση της με τον Γουίλιαμ στα φοιτητικά τους χρόνια και ο Τύπος τους κυνηγούσε παντού, η Κάρολ και ο Μαικλ απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και παρέμεναν το ίδιο διακριτικοί όπως σήμερα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024