ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Άνιστον: "Ο Θεός να ευλογεί τους γονείς μου που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά δεν ήταν και πρότυπα υγείας"

Οι φίλοι μου με φωνάζουν "Δρ. Άνιστον" έχει πει η ηθοποιός που φροντίζει το σώμα και την υγεία της.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποδίδει στους γονείς της, την αείμνηστη Νάνσι Ντάου και τον Τζον Άνιστον, την αφοσίωσή της στην υγεία και τη γυμναστική.

Η 54χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο USA Today και παραδέχτηκε ότι οι γονείς της είχαν μερικές ανθυγιεινές συνήθειες. Η Άνιστον ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 11 Νοεμβρίου 2022. Η μητέρα της πέθανε το 2016 σε ηλικία 79 ετών.

"Ο Θεός να ευλογεί τους γονείς μου που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά δεν ήταν πρότυπα υγείας", είπε στο μέσο. "Ο πατέρας μου έζησε ακόμα 89 ετών, σοκαριστικό, αλλά αυτό μάλλον είναι πεισματάρικα, ελληνικά γονίδια".

Η Άνιστον εξήγησε ότι αφού παρακολούθησε την καταπόνηση των γονιών της, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να δώσει προτεραιότητα στη φροντίδα του σώματός της.

"Οι φίλοι μου με φωνάζουν Δρ. Άνιστον", αστειεύτηκε. "Ακριβώς επειδή είμαι πάντα ενήμερη για τη νεότερη τεχνολογία και [αναρωτιέμαι] πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία μας με κάθε τρόπο".

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι τον τελευταίο καιρό φροντίζει για την υγεία της με συχνή γυμναστική, γιόγκα και πιλάτες, διαλογισμό και σωστό πρόγραμμα ύπνου. Ωστόσο, η ηθοποιός δήλωσε ότι οι θαυμαστές της τείνουν να κολλάνε στη νεανική της εμφάνιση.

"Το να ακούω τους ανθρώπους να λένε: 'Μοιάζεις όπως ήσουν στα Φιλαράκια! Ακούστε, υπέροχο κομπλιμέντο. Αλλά αυτό είναι ένα τηλεοπτικό σόου που κοιτάζουν", σχολίασε η ίδια.

Για την Άνιστον, το νόημα της εστίασης στην υγεία και την ευεξία είναι να νιώθεις καλά από μέσα προς τα έξω και να αγκαλιάσεις τη γήρανση και όχι να πετύχεις μια "γρήγορη λύση" για να δείχνεις νεότερη.

"Αν προσπαθούσα να δείχνω όπως έδειχνα στα 20 μου, δεν θα ήθελα πραγματικά να το κάνω αυτό. Είναι απολύτως αδύνατο", δήλωσε η Άνιστον στο πρακτορείο.

"Θέλω το σώμα μου να γίνει δυνατό, γιατί καθώς μεγαλώνω, θέλω το σώμα μου να είναι στα καλύτερά του", συνέχισε. "Όλοι θα μεγαλώσουμε. Όλοι οδεύουμε προς το ίδιο ακριβώς σημείο. Αλλά μπορούμε να φροντίσουμε το δέρμα μας. Μπορούμε να έχουμε μια υγιεινή διατροφή. Μπορούμε να πίνουμε πολύ νερό".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.