ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νιλάμ Τζιλ: Αυτή είναι η νέα εξωτική σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Εμφάνιση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Νιλάμ Τζιλ πυροδότησαν τις φήμες για σχέση.

Η 28χρονη εξωτική Νιλάμ Τζιλ, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στις Κάννες, έχει τραβήξει μεγάλη προσοχή πάνω της, αλλά από όσο φαίνεται δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Το μοντέλο από τη Βρετανία και την Πουντζάμπι, εθεάθη να φεύγει από το Chiltern Firehouse στο Λονδίνο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τη μητέρα του ηθοποιού, Irmelin Indenbirken, και έναν φίλο, πυροδοτώντας τις φήμες ότι το ζευγάρι βγαίνει. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του Page Six, o Λεονάρντο ήταν ντυμένος με ένα μπουφάν τύπου μπόμπερ, τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια και ήταν καλλυμένο το πρόσωπό του με μάσκα, ενώ το μοντέλο έκανε ένα total black look, παρόμοιο με αυτό της μητέρας του.

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί πριν από λίγες εβδομάδες και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, φεύγοντας μαζί από το Hotel Martinez.

Αυτές οι συχνές δημόσιες εμφανίσεις προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο, καθώς οι θαυμαστές αναρωτιούνται αν αυτή είναι η αρχή μιας νέας σχέσης μεταξύ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Νιλάμ.

Η Νίλαμ έχει πολλά συμβόλαια με σπουδαίους οίκους στο βιογραφικό της, έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιδείξεις μόδας για μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους, ενώ έγινε το πρόσωπο της Abercrombie & Fitch το 2015. Επίσης, το ινδικής καταγωγής μοντέλο συμμετείχε στην πρώτη επίδειξη του Dior στην Ινδία, κάνοντας πασαρέλα, κάτι για το οποίο ήταν βαθιά συγκινημένη.

Όσο για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο ηθοποιός είναι γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τις συντρόφους του μέχρι την ηλικία των 25, οπότε στην περίπτωση που αληθεύουν τα γεγονότα τότε θα έχει σπάσει "μοτίβο των 25" .

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.