ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με εντυπωσιακό κόκκινο κοστούμι και έφερε το καλοκαίρι

Στα 65 της η ηθοποιός από το " Βασικό ένστικτο" παραδίδει μαθήματα στυλ με statement κομμάτια που λίγες θα τολμούσαν να υιοθετήσουν στο ντύσιμό τους

Η Σάρον Στόουν παρουσίασε το δεύτερο ετήσιο event " Raising Our Voices" που γιορτάζει τη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ένταξη και την προσβασιμότητα στο Χόλιγουντ και έκανε μία άκρως εκθαμβωτική εμφάνιση, ενώ καθήλωσε άπαντες με την ομιλία της.

Η 65χρονη ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πέρασε και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε λόγω του θάρρους της να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε ορισμένες καταστάσεις.

Το 2001 ήταν η χρονιά που υπέστη εγκεφαλικό και εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί της έδωσαν 1 τοις εκατό πιθανότητα επιβίωσης, ενώ μετά την ανάρρωσή της καλέστηκε να αντιμετωπίσει τις κλειστές πόρτες της βιομηχανίας.

"Για επτά χρόνια ανάρρωνα και έκτοτε δεν έχω δουλειά", είπε η Στόουν. "Όταν συνέβη, δεν ήθελα να το πω σε κανέναν γιατί ξέρεις ότι αν κάτι δεν πάει καλά μαζί σου, είσαι εκτός χώρου. Κάτι πήγε τελικά στραβά με μένα γιατί είμαι εκτός για 20 χρόνια. Δεν είχα δουλειές. Ήμουν πολύ μεγάλη σταρ του κινηματογράφου κάποια στιγμή στη ζωή μου".

Η παθιασμένη ομιλία που έδωσε η Σάρον Στόουν στο event, ταίριαζε απόλυτα με το κόκκινο κοστούμι που επέλεξε, το οποίο εξέπεμπε αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και μία νέα εποχή για την εμβληματική ηθοποιό!

H Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με εντυπωσιακό κόκκινο κοστούμι και έφερε το καλοκαίρι

Η βραβευμένη ηθοποιός φόρεσε ένα cherry κόκκινο κοστούμι με statement λουλούδι απλικέ στο πέτο. Κάτω από το στιλάτο σετ επέλεξε ένα φωτεινό ροζ σακάκι.

Τα αξεσουάρ της δεν θα μπορούσαν να είναι λιγότερο εντυπωσιακά, αφού έβαλε ένα αστραφτερό φουλάρι από παγιέτες και ολοκλήρωσε το look με γόβες με μυτερή μύτη.

Η τολμηρή απόχρωση του κόκκινου ρούχου είναι ιδανική για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν στον χώρο και θέλουν να κάνουν μία δήλωση με την εμφάνισή τους. Το κόκκινο είναι σύμβολο πάθους, δύναμης, και θηλυκότητας! Λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα την ηθοποιό που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό κάθε άντρα με την iconic σκηνή στο " Βασικό Ένστικτο".

Η Σάρον Στόουν έχει έναν ενεργό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 3.500.000 ακόλουθους. Οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες λαικ και κάθε της post είναι μία ωδή στη μόδα.

Στα 65 της χρόνια η Σάρον Στόουν τολμά να φορέσει statement κομμάτια είτε πρόκειται για μία επίσημη εμφάνιση είτε για μία απλή έξοδο.

Το προφίλ της στο Instagram είναι σαν ένα σύγχρονο book μόδας για τις γυναίκες άνω των 50 που λατρεύουν την μόδα και θέλουν να είναι στιλάτες, αλλά και τολμηρές με τα ντυσίματά τους.

Η Σάρον Στόουν στα 65 της χρόνια είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της ως ηθοποιό και γυναίκα, ενώ "σπάει" το στερεότυπο της ηλικίας που στιγματίζει τις γυναίκες καθόλη την διάρκεια της ζωής τους.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.